Nieuws

Brussels Airport, vlot naar 175 bestemmingen in zomer 2023

  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1

Brussels Airport, vlot naar 175 bestemmingen in zomer 2023

Komende zomer biedt Brussels Airport weer 175 bestemmingen aan en nadert daarmee het niveau voor de Covid pandemie. Nieuwe bestemmingen zijn bijvoorbeeld Toronto met Air Canada, Amman met Royal Jordanian, Malaga, Santorini, Sevilla en Zakynthos met Transavia en Bilbao en Sevilla met Vueling. Ook hebben Brussels Airlines en Corendon hun bestemmingen uitgebreid.

Beschikbaarheid

Brussels Airport is vanuit Nederland prima per trein en auto te bereiken. Vanuit Den Haag ,Rotterdam en Breda vertrekken er dagelijks 16 directe intercity treinen die zonder overstappen de luchthaven aandoen. Voor de reiziger die met de auto komt, zijn er onlangs 2000 extra parkeerplaatsen in parkeergarage P3 gecreëerd, comfortabel gelegen tegenover de terminal. De drie grote garages P1, P2 en P3 bieden nu zo’n 12.000 parkeerplaatsen die ook vooraf te reserveren zijn via de Interparking website. Ook is de P1 VIP weer beschikbaar voor valet parking. In totaal zijn er nu zo’n 13.000 parkeerplaatsen op het luchthaventerrein beschikbaar.

Brussels Airport

Ontdek de Comfort Services

Diamond Lounges

In pier A en B bevinden zich de Diamond lounges die voor alle passagiers toegankelijk zijn. Boek een lounge bezoek vooraf en geniet van het comfort. Kosten zijn € 37,50 per persoon, kinderen tot 12 jaar zijn gratis.

Fast lane

Een nog snellere en vlottere passage door de veiligheids screening? Probeer dan dee Fast Lane pas. Deze pas is vooraf online voor € 12,50 te kopen.

BTag

Een handig bagagelabel met app, die je aangeeft waar je bagage zich bevindt bij aankomst op Brussels Airport.

Enjoy! Gold

Voor de frequente reiziger van Brussels Airport bestaat er ook een jaar abonnement waarin een bundel van de 3 Comfort Services wordt aangeboden.

Brussels Airport

Dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer mogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

Brussels Airport

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding