Nieuws

Beleef het échte Indonesië

  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1

Beleef het échte Indonesië

Rondreizen door Azië prikkelt je zintuigen! In dit gigantische continent maak je kennis met een scala aan culturen en ervaar je magische plekken en bouwwerken. Bewonder bijvoorbeeld de vele tempels van Thailand, bezoek de ruige landschappen en de bergvolkeren van Vietnam of laat je verwonderen door de duizenden prachtige eilanden van Indonesië. Er is zo veel te ontdekken. Reis door authentieke dorpjes en kom écht in contact met de vriendelijke lokale bevolking. Onderweg overnacht je in bijzondere, kleinschalige (boetiek-stijl) accommodaties, soms gelegen middenin het groen. Of wil je misschien terug naar je roots en daarbij specifieke plekken aan doen? Hieronder worden enkele reizen naar Indonesië toegelicht. 

Indonesië

Ongerepte natuur, verlaten stranden en mantaroggen op Nusa Penida

Ben je op zoek naar ongerepte natuur, verlaten stranden en avontuur? Nusa Penida is een puur en authentiek eiland gelegen vlak voor de kust van Bali. Het eiland wordt omringd door uitbundige koraalriffen waardoor je er mooie snorkeltrips kunt maken. Voor de kust zwemmen ook mantaroggen. Vanaf de kliffen kun je de reusachtige schaduwen vlak onder het wateroppervlak vaak al spotten. Bij Manta Point kun je zelfs naast zo’n reus zwemmen, echt een ervaring om van je bucketlist af te strepen!

4-daagse reis Nusa Penida vanaf € 380,- per persoon (bij 2 personen), exclusief intercontinentale vlucht. Deze korte reis is eenvoudig toe te voegen aan een rondreis.

Indonesië

Verblijf op Java in rustige plattelandsdorpen en ontdek het landelijk leven

Wil je een luxe reis maken waarbij je niet zomaar verblijft in de standaard vijf sterren hotels, maar in sfeervolle accommodaties in de stijl van het land? Dat kan op Java! Op dit drukke en dichtbevolkte eiland kun je al gauw overweldigd raken door alle brommers, maar achter de drukke wegen ligt prachtig natuurschoon verscholen. Wijk af van de gebaande paden en verblijf veelal in rustige Javaanse plattelandsdorpen. Zo kom je écht in contact met de vriendelijke bevolking! 

18-daagse rondreis Groen Java vanaf € 1100,- per persoon (bij 2 personen) en € 900,- per persoon (bij 4 personen), excl. intercontinentale vlucht.

Indonesië

Het ultieme gevoel van vrijheid en rust: glamping op Bali

Het ultieme gevoel van rust en vrijheid ervaar je wanneer je kiest voor glamping middenin de binnenlanden van Bali, in Jatiluwih. Je comfortabele tent wordt omringd door rijstvelden en een regenwoud vol met prachtige groene varens en grote bananenbomen. Het uitzicht is verblindend! Overal waar je kijkt, zie je een oase van groen om je heen. Hier kom je helemaal tot rust. 

3-daagse reis “Glamping op Bali” vanaf € 190,- per persoon (bij 2 personen) en € 150,- per persoon (bij 4 personen), exclusief intercontinentale vlucht. Deze korte reis is eenvoudig toe te voegen aan een rondreis.

Indonesië 

Sta oog in oog met de orang-oetan op Sumatra

Altijd al eens orang-oetans van dichtbij willen zien? Denk dan eens aan Sumatra, het eiland waar je bij uitstek voor de natuur heen gaat. Bukit Lawang is een spectaculair junglegebied gelegen aan de Bohorok-rivier in het Gunung Leuser National Park. Dit is één van de weinige plekken in Azië waar je orang-oetans in het wild kunt spotten. Tijdens een verblijf in Bukit Lawang neemt een gids je mee op pad en overnacht je in een tent middenin de jungle. Terwijl je de exotische dierengeluiden op de achtergrond hoort, val je langzaam in slaap. Ook erg leuk voor gezinnen met kinderen. 

15-daagse rondreis langs de hoogtepunten van Sumatra vanaf € 1350,- per persoon (bij 2 personen) en € 1000,- per persoon (bij 4 personen), excl. intercontinentale vlucht.

 Indonesië

Dompel je onder in de eeuwenoude cultuur van de Toraja’s in zuidelijk Sulawesi

Op Sulawesi ben je niet snel uitgekeken, want wat heeft Sulawesi een prachtige natuur. Bergachtige gebieden en rijstterrassen wisselen elkaar af. Een bezoek aan Torajaland, het ‘land van de goddelijke koningen’ kan niet ontbreken als je naar Sulawesi reist. Zodra je daar aankomt, zul je zien dat dit misschien wel het mooiste en zeker het meest wonderlijke gedeelte van Sulawesi, of zelfs van heel Indonesië is. De voornaamste reden om Torajaland te bezoeken, is de interessante dodencultuur die de lokale bevolking nog steeds volgt vanuit hun grote familiehuizen. Maar ook kun je prachtige wandelingen of fietstochten maken door het groene en bergachtige gebied van Sulawesi. Je komt langs idyllische dorpen, rijstvelden en de kans is groot dat je snel in contact bent met de Toraja’s. 


14-daagse rondreis “Traditioneel Sulawesi” vanaf € 1600,- per persoon (bij 2 personen) en € 1150,- per persoon (bij 4 personen), excl. intercontinentale vlucht.

Indonesië

 

Dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen naar Indonesië, Azië en andere verre bestemmingen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op. 

Special traffic

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding