Nieuws September

TAT Top drie bezienswaardigheden in Thailand

  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1

Top drie bezienswaardigheden in Thailand

TripAdvisor, de grootste reiswebsite ter wereld, heeft de top 25 bezienswaardigheden in Azië 2017 bekend gemaakt.

De lijst is gebaseerd op beoordelingen en reviews van de afgelopen 12 maanden. Drie bezienswaardigheden in Thailand zijn op de lijst terecht gekomen.

Top drie bezienswaardigheden in Thailand

Wat Pho, de Grand Palace en Wat Phra Kaeo 

Wat Pho (Tempel van de Liggend Boeddha), de Grand Palace en Wat Phra Kaeo (Tempel van de Smaragdgroene Boeddha) zijn op respectievelijk de 4de, 9de en 14de plaats geinddigd.

De bezienswaardigheden liggen alle drie op Bangkoks historische Rattanakosin eiland. 

WatPho

Wat Pho of de Tempel van de Liggende Boeddha staat bekend om zijn enorme liggende Boeddha van 46 meter lang en 15 meter hoog die volledig bedekt is met bladgoud.

Tevens wordt Wat Pho ook wel gezien als één van de meest toonaangevende massagescholen van Thailand, dus u kunt er ook een geweldige traditionele massage krijgen.

Grand Palace en Wat Phra Kaew

Top drie bezienswaardigheden in Thailand - Liggende Boeddha

De Grand Palace, het Koninklijk Paleis van Bangkok, is een van de populairste bezienswaardigheden van Bangkok en van heel Thailand. Het paleis is van 1782 tot 1925 de officiële verblijfplaats geweest van de koningen van Siam, en later Thailand.

Meest heilige Boeddhabeeld in Thailand

Tegenwoordig wordt het gebruikt voor bijzondere gelegenheden. Het totale complex omvat ongeveer 2,5 vierkante kilometer en bestaat uit verschillende gebouwen, waarvan de belangrijkste Wat Phra Kaeo ofwel de Tempel van de Smaragdgroene Boeddha is.

Zoals de naam al verraadt, staat deze tempel bekend om zijn Smaragdgroene Boeddha: het meest heilige Boeddhabeeld in Thailand.

Wereld beroemd 

Mensen vanuit de hele wereld komen naar Wat Phra Kaeo om dit  beeldje van slechts 66 centimeter te bewonderen.

Top drie bezienswaardigheden in Thailand TAT

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

Zoek & Boek in Top drie Thailand

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding