Nieuws September

Sunair New York

 • pic 1
 • pic 1
 • pic 1
 • pic 1
 • pic 1
 • pic 1
 • pic 1
 • pic 1

New York, New York!

Te voet steden ontdekken, elke stad leent zich hier uitstekend voor. New York is ook zo’n stad welke men het liefst gewoon bovengronds ontdekt met de benenwagen.

New York New York

Stad van de maand september New York!

In de maand september ontvangt u bij het boeken van een pakketreis gratis entree tot ‘ Top of the Rock  observation deck’ en een begeleide wandeling over de high line (een 2.5 km lang zwevend stadspark) in combinatie met de wijk Chelsea.

En om nog meer (wandel) inspiratie op te doen ontvangt u per boeking de Time to Momo stadsgids er ook gratis bij. Het totale pakket heeft een waarde van ca. 80,- per persoon.

Manhattan

Manhattan is 21.5 km lang en 3.7 km breed. Hier wandelt u van bezienswaardigheid naar bezienswaardigheid.  U komt ogen tekort.

Central Park

Start uw dag met een wandeling door Central Park.

Bij Strawberry Fields wandelt u op de muziek van legende John Lennon naar Belvedere Castle door naar Bethesda Terrace waar u bij de fontein of op de trappen een rustpauze kunt inlassen.  Of huurt u liever een roeibootje om te varen op het meer.

Vervolgens wandelt u van Central park langs de prestigieuze etalages van Louis Vuitton, Dolce & Gabbana, Cartier, Gucci, Rolex , Versace en Jimmy Choo op 5th avenue, langs Grand Central Station naar Madison Square Park waar u heerlijk kunt relaxen.

7-daagse metro Card

Liever niet alles wandelen? Er zijn voldoende alternatieven. De 7-daagse metro Card geeft u vrij toegang tot alle Metro lijnen en bussen.

Gemakkelijk in gebruik en juist voor de wat langere afstanden erg handig om tijd mee te besparen. Maar ook de fiets is het ideale vervoersmiddel om de stad mee te verkennen, op eigen gelegenheid door Central Park of onder begeleiding over de Brooklyn Bridge om te genieten van de skyline van Manhattan.

Waar te verblijven?

New York New York

Onze hoteltips: vraag uw reisadviseur naar de mogelijkheden:

 • Upper West Side, nabij Central Park? Dan raden wij Hotel Beacon***+ aan. Ideaal voor gezinnen met kinderen vanwege de Suite kamers. Bovendien hebben alle kamers een kitchenette.
 • Liever een hotel op Broadway? Hotel Ameritania***. Dit hotel heeft een zeer gunstige ligging.
 • Gezellig, innovatief en hip is Hotel Arlo Nomad****.  Centraal gelegen nabij het Empire State building 

Sunair

Via het onderstaande zoekmenu kunt u reizen zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding