Nieuws September

Polyplan

Ontdek het andere Griekenland

Ervaar de prachtige nazomer of lente op de Peloponnesos

Niets is heerlijker dan nog even opladen voor de donkere maanden of de heerlijke lentezon ervaren op de Peloponnesos

De nazomer of lente op de Peloponnesos betekent ultiem genieten

Van de zon die schittert in het blauwste water, het prachtige landschap, de gemoedelijke dorpjes, de Griekse gastvrijheid en de interessante geschiedenis.

De Peloponnesos is één groot openluchtmuseum. Met deze reis ervaart u in tien dagen het mooiste van wat deze bijzondere regio te bieden heeft.

Ervaar het andere Griekenland

Paradepaardje van het andere Griekenland

De rijke cultuur, de ongerepte natuur en het authentieke Griekse leven: welkom op de Peloponnesos

Hier wisselen werelderfgoed, bergen en stranden elkaar af. Het weidse, imposante landschap en de Griekse gastvrijheid vormen een onvergetelijke combinatie. Maak kennis met het paradepaardje van het andere Griekenland.

Authentieke dorpjes en adembenemende baaien

Wat gaat u beleven?

In deze reis maakt u kennis met de mooiste plekken op het prachtige schiereiland. In een periode die wordt gekenmerkt door aangename temperaturen, rust en prachtige natuur door de aankomende seizoenswisseling (wat u gegarandeerd prachtige foto’s oplevert).

Via een adembenemend mooie rit komt u het bijzonder ingerichte, gastvrije hotel Mazaraki, met fenomenaal uitzicht op modern Sparta in het dal. Vanuit het hotel bent u in een paar minuten bij Werelderfgoed Mystras, de indrukwekkende laat-Byzantijnse stad, gebouwd op de rots-flanken.

Dan voert de reis naar Areopolis: een authentiek, gezellig Grieks dorpje waar u de unieke sfeer en gastvrijheid van de Peloponnesos proeft. Uw hotel Porto Vitilo ligt aan de prachtige baai van Limeni. Het heeft heerlijke kamers, een uitgebreid ontbijt met streekproducten en een zwembad met poolbar.

Uw volgende pleisterplaats is het luxe, ontspannen boetiekhotel Camvillia in Koroni of het Grecotel Filoxenia in Kalamata, zonder twijfel een van de hoogtepunten van deze reis. De omgeving van Kalamata en Koroni staan vooral bekend om de prachtige zandstranden – waar het tot half november nog heerlijk kan zijn.

Op de terugweg naar Athene is de laatste stop gereserveerd voor Nafplion. In dit levendige havenstadje kunt u heerlijk winkelen, genieten op een terrasje en cultuur proeven. Uw sfeervolle accommodatie, boetiekhotel Nafsimedon, ligt midden in het oude centrum.

Verblijf in typisch Griekse hotels

Van dag tot dag

Dag 1      Vliegreis Amsterdam – Athene

Dag 1 - 2 Mystras – hotel Mazaraki (2 nachten)

Dag 3 - 4 Areopolis – hotel Porto Vitilo (2 nachten)

Dag 5 - 7 Koroni/Kalamata – hotel Camvillia of Grecotel Filoxenia (3 nachten)

Dag 8 -9 Nafplion – Hotel Nafsimedon (2 nachten)

Dag 10   Vliegreis Athene – Amsterdam

Deze reis is naar wens eenvoudig uit te breiden met een verblijf in Athene of met overnachtingen in Olympia en Delphi. De gemiddelde reistijd is ca. 2 uur.

Route rondreis Peleponnesos

Inbegrepen

 • Retourvliegreis Amsterdam-Athene
 • 9 overnachtingen in 2-persoonskamer o.b.v. logies & ontbijt
 • Huurauto categorie C
 • Routebeschrijving per traject
 • Lokale informatie met insider tips
 • Taalgids Wat&Hoe

Niet inbegrepen

 • Reserveringskosten 
 • Eventuele ruimbagage vliegreis
 • Eventuele toeslag duurdere klasse Transavia
 • Evt. afkoop eigen risico huurauto €6,25 per dag

Reisperiode

 • September t/m half november 2019
 • April t/m juni 2020

Polyplan boekt u bij uw reisagent

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor info of boeken van deze groepscruise contact met uw Travel Agent op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding