Nieuws September

Transavia

Nieuwe bestemmingen bij Transavia

Zadar, Brindisi en Tanger

Komende zomer biedt Transavia drie nieuwe bestemmingen aan: Brindisi, Tanger en Zadar. Deze drie bestemmingen worden gevlogen vanaf Rotterdam The Hague Airport.

Het populaire vakantieland Kroatië mag rekenen op meer Nederlandse toeristen zowel door uitbreiding van het aantal vluchten als toevoeging van de vijfde Kroatische bestemming Zadar.

De vluchten naar Beiroet, Nador en Krakau, komende winter voor het eerst uitgevoerd, worden volgend jaar ook in de zomer gevlogen.

3 nieuwe bestemmingen bij Transavia

Tanger

Marokko

In het noorden van Marokko ligt het dynamische Tanger. Deze Marokkaanse stad is heerlijk als u cultuur wilt afwisselen met een dagje aan het strand. Tanger ligt namelijk aan de Straat van Gibraltar, dé plek waar de Atlantische Oceaan en de Middellandse Zee in elkaar overgaan.

Huur een auto en u ligt voor u het weet ontspannen in de warme zon op een beeldschoon zandstrand!

Brindisi

Italie

Brindisi is een authentiek Italiaans havenstadje. De mooie omgeving in Apulië is nog onontgonnen gebied en biedt stranden en natuur waar u nog echt tot rust kan komen. De typische Trulli (ronde huisjes met puntdaken) vindt u terug in Brindisi en omgeving, net als een sprookjesachtig stadscentrum met tuinen, kastelen en alles wat u maar wenst.

Zadar

Kroatie

Zadar is een kuststad in de regio Dalmatië. Het trakteert op een aaneenschakeling van Romeinse forums, kathedralen, promenades en de mooiste zonsondergang ter wereld. Deze ziet u bij de Zonnegroet, een glas- en kunstinstallatie met zee-orgel van kunstenaar Nikola Bašic waarbij de zeewind zorgt voor muziek.

Kers op de taart is de groene omgeving met geweldige fietsroutes door de nationale parken Velebit en Paklenica en eilanden zoals Pag.

Vlieg nu vanaf Rotterdam naar Brindisi, Tanger en Zadar

Overige uitbreiding vluchten

  • Zakynthos is voortaan ook vanaf Eindhoven bereikbaar
  • De bestemmingen Lanzarote, Nice, Kos en Corfu zijn volgende zomer ook vanaf Rotterdam bereikbaar
  • Vanuit Groningen komen er vluchten naar Tenerife

Boek nu uw zomervluchten 2019 Transavia bij uw reisagent

Let op: dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod busrondreizen. the Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding