Nieuws September

Met een huurauto ziet u meer

 • pic 1
 • pic 1
 • pic 1

Met een huurauto ziet u meer

Haal meer uit uw vakantie en boek altijd vooraf een all-in huurauto van Sunny Cars

Onze gouden vakantietip:

Haal meer uit uw vakantie en boek altijd vooraf een all-in huurauto van Sunny Cars. Zo ontdekt u in alle vrijheid de mooiste plekken van uw vakantieland. Die u zonder huurauto had gemist!

En juist die idyllische strandjes, speciale restaurantjes, prachtige uitzichtpunten, onverwachte ontmoetingen onderweg of afgelegen accommodaties maken een vakantie onvergetelijk.

Huurauto boeken

Vooraf te boeken

Door de huurauto vooraf te boeken, begint uw vakantie meteen zorgeloos en relaxt. Want u weet zeker dat uw ideale auto op uw vakantiebestemming voor u klaarstaat, u hebt geen geregel bij aankomst én u voorkomt onnodige en hoge uitgaven.

Eén vast bedrag én optimaal verzekerd.

Huurt u ter plaatse, dan is uw gewenste auto vaak niet beschikbaar en moet u zelfs uitwijken naar een duurdere categorie.

Bovendien hanteren lokale verhuurders vaak toeslagen voor verzekeringen, extreem hoge tarieven bij slecht weer en een hoog eigen risico. Met een Sunny Car bent u voor één vast bedrag klaar én optimaal verzekerd. Goed geregeld toch!

Dáárom boekt u een Sunny Cars huurauto:

 • Heldere all-in prijs
 • Gegarandeerd géén extra toeslagen
 • Alle verzekeringen inbegrepen, zelfs extra WA van EUR 7,5 miljoen
 • Gratis dekking van glas-banden-bodem-dakschade
 • Standaard terugbetaling van het eigen risico bij schade/diefstal
 • Alles vooraf perfect geregeld
 • Uitgebreid aanbod van auto´s op ruim 8.000 bestemmingen in meer dan 120 landen
 • Alleen samenwerking met de beste verhuurders
 • Biedt alleen klantvriendelijke tankregelingen aan, dus géén FE (full-empty)
 • Gratis wijzigen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • 24/7 bereikbaar Nederlandstalig noodnummer
 • Biedt aanvullende servicepakketten aan om de autohuur op maat te maken, zie onderstaande toelichting 

Huurauto boeken

Servicepakketten toegelicht

Een extra snelle service, een auto huren zonder creditcard of ophaalservice bij het vliegtuig, het kan allemaal met een aanvullend servicepakket bovenop het standaard all-in pakket. 

Premium pakket

Met het Premium pakket voorkomt u dat u in de wachtrij bij de verhuurbalie van de lokale partner terecht komt. Een online registratie vooraf zorgt ervoor dat het huurcontract al ingevuld voor u klaarligt.

Bovendien krijgt u voorrang op klanten zonder aanvullend servicepakket. Kortom, veel tijdwinst! Extra voordeel is een gegarandeerd jonge huurauto (minder dan 1 jaar oud of maximaal 25.000 kilometers op de teller). 

Express Service

Ook met de Express Service haalt u de huurauto extra snel op. Het huurcontract ligt al klaar bij de verhuurbalie dankzij een online registratie vooraf. Als Express klant krijgt u bovendien voorrang bij de verhuurbalie op klanten die geen Express of Premium reservering hebben. 

Express VIP

Met de VIP service krijgt u een nog exclusievere behandeling. Zodra u het vliegtuig uit stapt, wordt u door een medewerker van de lokale partner opgewacht.

Hij neemt u via een versneld proces langs de douane mee naar de verhuurbalie. Dit levert gegarandeerd veel tijdwinst op! De VIP service is te boeken op de luchthaven van Johannesburg en wordt alleen aangeboden in combinatie met de Express Service. 

Geen waarborgpakket

Alleen bij Sunny Cars is het mogelijk een huurauto te huren zonder waarborg te hoeven betalen. Dat betekent dat u geen creditcard nodig heeft. Ook als u er wel een heeft, maar met een beperkt limiet erop, is dit een ideale oplossing. 

Nieuw: Premium Pluspakket

Bij Premium Plus hoeft u én geen waarborg te voldoen én krijgt u een gegarandeerd jonge auto én kunt u gebruik maken van de fastlane. Alleen een handtekening zetten en de roadtrip kan beginnen.

Bent u al overtuigd? Sunny Cars is ook voor u de beste keuze.

logo

Let op: dit is slechts een selectie van het totale huurauto aanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op. 

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding