Nieuws Oktober

OAD

Bent u toe aan vitamine Z(on) of wilt u juist ultiem genieten van de winterse dagen?

Bij Oad vindt u alle ingrediënten voor de mooiste wintervakanties

De mooiste vakanties in de winter 

Ervaar de ultieme wintersport; Canada en Noorwegen!

Rust en poedersneeuw in Canada

Klinkt een wintersportvakantie zonder files en zonder lange wachtrijen bij de pistes u als muziek in de oren?

Kies dan voor Canada! Hier vindt u geweldige skigebieden die sneeuwzeker, uitgestrekt en niet druk zijn.

Wilt u deze unieke wintersportervaring beleven? Alleen bij Oad boekt u al vanaf € 869,- deze unieke wintersportervaring. De skipas en ski bus zijn daarbij ook inbegrepen en op de KLM vlucht naar Edmonton v.v. mag u uw skiuitrusting gratis meenemen!

Bent u op zoek naar een uitzonderlijk luxe wintersportverblijf? Bekijk dan ons aanbod Excellent hotels van Fairmont Hotels and Resorts.

Wintersport Noorwegen

Waar in de wereld kunt u skiën met uitzicht op de fjorden?

Noorwegen is adembenemend mooi! Oad biedt 6 skigebieden aan met elk hun eigen karakter en met talloze mogelijkheden om te skiën en langlaufen.

Noorwegen is hét alternatief voor de Alpen met een extra lang skiseizoen van november t/m april. Daarnaast zijn er prachtige excursiemogelijkheden die vooraf geboekt kunnen worden en is deze bestemming ook zeer kindvriendelijk.

U boekt al een 6-daagse skivakantie Noorwegen vanaf € 429,- inclusief vlucht, hotel en skipas!

Ervaar de ultieme wintersport Canada en Noorwegen!

Actieve winterreizen, wintersfeerreizen & kerstreizen

Bent u graag actief bezig tijdens uw vakantie en wilt u wandelend of langlaufend de mooiste uitzichten bewonderen?

Ga dan mee langlaufen of wandelen tijdens één van de actieve winterreizen van Oad. Uw chauffeur brengt u iedere dag naar de mooiste gebieden waar u per dag kunt kiezen of u gaat wandelen of langlaufen.

Uniek bij Oad: het gebruik van de langlaufset is gratis inbegrepen, evenals een langlaufinstructie.

Tijdens de wintersfeerreizen staan unieke excursies en adembenemende winterse uitzichten op het programma. Ga op zoek naar het Noorderlicht op IJsland of bezoek het carnaval in Venetië.

Wilt u lekker weg zijn tijdens de mooiste tijd van het jaar? Bekijk dan het aanbod kerst- en nieuwjaarreizen en kerstcruises.

Beleef het bijzondere carnavalsfeest in Venetië

Ontdek de wereld met Oad; Rondreizen door Europa en ver daar buiten

Tijdens onze rondreizen ziet u enorm veel en kunt u bovendien ontspannen genieten van uw reis

Bekijk bijvoorbeeld eens de Oad Grand Tours naar de Balkan en Spanje, Italië & Portugal waarin u alle hoogtepunten van het land bezoekt. Tijdens de Grand Tour Balkan bezoekt u zelfs 8 landen!

Deze reizen worden allen uitgevoerd met de luxe Oad Excellent bus met maximaal 34 personen. Dat betekent: Wifi aan boord, meer ruimte en zitcomfort, een persoonlijk entertainmentsysteem, keuken met zitje achterin de bus en gelijkvloers toilet.

Geniet van de zon in de winter!

Ga mee met Oad en geniet van de Winterzon in Spanje, Portugal of Cyprus

Tijdens deze 8-daagse vliegreis zijn altijd 2 excursies onder leiding van Nederlandssprekende reisleiding inbegrepen. De ideale vakantie voor als u graag geniet van de zon, maar ook graag iets wil zien en doen. Een goede balans tussen vrije tijd en de mogelijkheid voor een optionele excursie zoals bijvoorbeeld een bezoek aan een mooie stad of paella kookles. De keuze is geheel aan u tijdens deze vakantie!

Wilt u langer blijven? Kies dan voor de verlengingsweek. Als u nog langer wilt blijven, dan kiest u voor de 22-daagse overwinteringsreis.

 Bezoek de beroemde brug van Mostar tijdens de Grand Tour Balkan

Liever een verre bestemming?

Kies dan voor een geheel verzorgde Oad rondreis

Ontdek prachtige bestemmingen als Israël, Jordanië, Zuid-Afrika, Indonesië, Marokko of Thailand. Deze reizen worden begeleid door Nederlandssprekende reisbegeleiding en u verblijft in uitstekende, centraal gelegen hotels.

Boek een Oad winterreis en maak kans op een gratis dagtocht naar een kerstmarkt naar keuze!

ACTIE! 

Gratis dagtocht naar een kerstmarkt naar keuze!

Boek een Oad reis uit het winteraanbod en maak kans op een gratis dagtocht naar een kerstmarkt naar keuze! Een kerstmarkt is de perfecte plek om een origineel kerstcadeau te vinden en helemaal in kerststemming te komen.

De actie loopt tot en met 31/10. De vertrekdatum van uw reis moet liggen tussen 1/11/2018 en 31/3/2019.

Alleen meerdaagse reizen dingen mee. Boekingen naar Disneyland Paris zijn uitgesloten. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding