Nieuws Oktober

Tophotels op Cuba

  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1

TOPHOTELS OP CUBA

CUBA!, ONLY WITH MELIA HOTELS INTERNATIONAL…

Ontdek een exclusieve, authentieke ervaring in één van de 25 Meliá resorts en profiteer van een korting tot wel 30%!

ONTDEK ALLE MAGIE VAN HET EILAND #ALoCubano!

Ontdek enkele Tophotels op Cuba

Ontdek een exclusieve, authentieke ervaring

Wacht niet langer! Ontdek een exclusieve, authentieke ervaring in één van de 25 Meliá resorts en profiteer van een korting tot wel 30%! Geniet van de eindeloze stranden, prachtige natuur en boeiende steden. 

Ontdek enkele tophotels van Meliá op Cuba: 

Kom en geniet van de charme en sensaties die alleen Cuba u kunnen bieden!

Paradisus Princesa del Mar

Tophotels op Cuba

Dit adults-only all-inclusive luxe eco-resort is gelegen op het prachtige Varadero-strand. Het exclusieve Royal Service-gedeelte heeft een luxe sfeer en biedt een unieke ervaring.

Melia Las Americas

Tophotels op Cuba - Melia Las Americas

Verbeter uw swing in een idyllische omgeving. In de Meliá Las Américas geniet u van directe toegang tot de Varadero Golf Club, speciale diensten en adults-only voordelen, ideaal om te ontspannen. 

Melia Cayo Guillermo

Tophotels op Cuba - Melia Cayo Guillermo 

De zee speelt de hoofdrol in Meliá Cayo Guillermo, een luxe resort met een idyllische loopbrug over het water met schaduwrijke privécabines. Ontspan en geniet van duiken of vissen in een magische omgeving. 

Melia Cayo Santa Maria

Tophotels op Cuba - Melia Cayo Santa Maria

Stel u zich eens voor: een wit zandstrand, mooie tuinen, kamers vol licht en een luxe spa.  Meliá Cayo Santa María zal uw verwachtingen overtreffen! Geniet van een onvergetelijke vakantie met uw partner of uw familie. 

Paradisus Río de Oro

Tophotels op Cuba - Paradisus Río de Oro

Dit luxe all-inclusive adults-only resort is één van de beste van de wereld. Geniet in het  luxe Royal Service gedeelte. Dit gedeelte is geheel in harmonie met de tropische natuur van het prachtige Esmeralda-strand. 

KIES UW FAVORIETE HOTEL! 

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding