Nieuws Oktober

Tenerife

Sportief Tenerife  

Tenerife is de perfecte keuze voor de sportieve en actieve vakantieganger

Het lijkt er het hele jaar door lente en het afwisselende landschap met de omringende zee zijn gemaakt voor de meest uiteenlopende sportieve activiteiten:

Om deel te nemen of te kijken, de sportkalender van Tenerife staat bol van de mooie internationale evenementen.

Een greep uit de meest belangrijke:

Santa Cruz Xtreme

21Oktober 2018

http://festivalsantacruzextreme.com/

Trail running wordt steeds populairder het Santa Cruz Xtreme event is een van de hoogtepunten op de kalender. Een uitdagende  en afwisselende race door het Anaga Rural Park, door bossen, langs liefelijke boerderijen en spectaculaire kliffen.  

International Marathon of Santa Cruz de Tenerife

Next event: 11th November 2018

www.maratondetenerife.com

De Internationale Marathon van Santa Cruz heeft naam gemaakt in het nationale én internationale circuit. En dat terwijl dit nog maar de derde editie is! De route door de stad en langs de kust kent weinig niveauverschil waar zowel doorgewinterde hardlopers als beginners een mooie tijd kunnen neerzetten.

International Marathon of Santa Cruz de Tenerife

Tenerife Walking Festival

Next edition: 21-25 May 2019

www.tenerifewalkingfestival.com

Een waar hoogtepunt voor Europese wandelaars. Naast wandelen op een uitgekiende route van de meest spectaculaire paden, bevat het festival ook andere elementen zoals museumbezoeken, lezingen of traditionele kookdemonstraties. 

Tenerife Walking Festival

Tenerife Bluetrail

Next event: 8 June 2019

www.tenerifebluetrail.com

De hoogste bergrace in Spanje en de op één na hoogste van Europa. En de enige ter wereld die start op zeeniveau en tot een hoogte van 3.555 meter gaat, van zuid naar noord, van zeeklimaat tot bergklimaat en gedeeltelijk door Teide Nationaal Park.

PWA World tour windsurfing Tenerife 

PWA Windsurfing August 2019

Next event: early August 2019  

www.tenerife-pwa.com

Een van de meest prestigieuze evenementen van de PWA World tour windsurfing. De El Médano site in het zuiden van Tenerife is dankzij de ideale wind- en golfcondities zeer in trek bij surfliefhebbers uit binnen- en buitenland.

Sportief Tenerife

Dit is slechts een greep uit alle sportevenementen

Vooral zelf actief bezig zijn? Kijk op www.webtenerife.nl voor een overzicht van alle sportactiviteiten die er op het eiland te doen zijn.

 

 

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op. 

Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding