Nieuws Oktober

Cruise Travel Nieuwe cruise rederijen op de Nederlandse markt

Nieuwe cruise rederijen op de Nederlandse markt!

Zowel het Griekse Celestyal Cruises als het Kroatische Katarina Line zijn een exclusieve samenwerking met Cruise Travel aangegaan.

Katarina Line en Celestyal Cruises stellen zich hieronder even kort aan u voor. 

Katarina Line

Een uitgebreide vloot van kleine schepen, van eenvoudig tot luxe, welke cruises maken langs de Kroatische kust.

De schepen van Katarina Line zijn met twintig hutten intiem en geven het gevoel van een eigen jacht. Daarom is aanmeren in kleine havens en in het centrum van de schilderachtige kustplaatsjes ook geen probleem.

Ander voordeel zijn de heerlijke zwemstops in (afgelegen) baaien. Wat Katarina Line onderscheidend maakt zijn vooral de extra mogelijkheden buiten de cruise zelf om.

Zo hebben zij onder andere een fiets cruise, waarbij vanuit alle havens speciale fietsroutes zijn uitgestippeld. Zo kunt u per fiets het prachtige landschap van Kroatië ontdekken. Tevens bieden zij ook wandelcruises aan, voor wie graag te voet vanuit de havens het mooie Kroatië leert kennen. 

Celestyal Cruises

Bij Celestyal Cruises staat alles in het teken van de Griekse gastvrijheid. De schepen varen over het algemeen rond de Griekse eilanden naar twee havens per dag. Daarnaast vaart Celestyal ook rondom Cuba.

Celestyal Cruises biedt passagiers de gelegenheid om in een korte tijd veel indrukken op te doen van verschillende bestemmingen.

Kleine en intieme havens

Doordat de schepen middelgroot zijn, kunnen ze havens aandoen die grotere schepen niet kunnen bezoeken.

Celestyal Cruises hanteert het all-inclusive concept: fooien, dranken- en excursiepakket zijn bij de cruiseprijs inbegrepen.

Cruise Travel

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding