Nieuws November

Europeesche Verzekeringen

Europeesche Verzekeringen 

Bij Europeesche Verzekeringen zijn kinderen gratis meeverzekerd op de reisverzekering. Maar tot welke leeftijd beschouwen we iemand nog als kind? En vanaf welke leeftijd moet een kind meeverzekerd zijn? Dat leggen we graag uit.

Kinderen zijn alleen gratis meeverzekerd op de reisverzekering als u hen meeverzekert wanneer ze nog geen 5 jaar zijn

Kinderen jonger dan 5 jaar zijn gratis meeverzekerd

Kortlopende Reisverzekering

Sluit u een Kortlopende Reisverzekering af?

  • Dan gaan we uit van de vertrekdatum voor de reis die u verzekert. De kinderen die op de vertrekdatum jonger zijn dan 5 jaar, zijn gratis meeverzekerd.
  • Voor kinderen van 5 of ouder betaalt u wel premie.

Bij Europeesche Verzekeringen zijn kinderen gratis meeverzekerd op de reisverzekerin

Doorlopende Reisverzekering

Bij de Doorlopende Verzekering voor Reizen gaan we uit van de afsluitdatum

  • Sluit u een Doorlopende Verzekering voor Reizen af op het moment dat alle kinderen jonger dan 5 zijn? Dan zijn ze gratis meeverzekerd. Zowel voor de dekking Reis als voor de dekking Annulering.
    Wat niet iedereen weet: zolang de polis loopt en de kinderen inwonend zijn, blijven zij gratis verzekerd. Zelfs uitwonende kinderen tot 27 die wegens studie niet meer thuis wonen, blijven meeverzekerd.

  • Zijn kinderen bij het afsluiten 5 jaar of ouder? Dan gaat de premie niet per kind omhoog, maar u betaalt premie naar gezinssamenstelling. Als u alleen reist met 1 of meer kinderen ouder dan 5 jaar, dan betaalt u premie voor 2 personen.
    Reist u met 2 volwassenen en 1 of meer kinderen ouder dan 5 jaar, dan betaalt u gezinspremie. Ongeacht het aantal kinderen.


Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op. 

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding