Nieuws November

Bezoek New York in de winter

Bezoek New York in de winter 

Waarom de wintermaanden de beste maanden zijn om New York te bezoeken! 

Bezoek New York in de winter  - December is één groot feest in New York!

Gaat u binnenkort naar New York? Dan zijn dit de beste tips voor uw citytrip.  

December feestmaand

Uiteraard is de december maand één groot feest in New York! Van schaatsen in Central park, de mooiste etalages op 5th Avenue en uiteraard een kijkje nemen bij de bekendste kerstboom ter wereld op Rockefeller Center.

Maar ook de wintermaanden zijn een perfecte periode om New York te bezoeken. Blijf niet alleen in Manhattan maar ga op ontdekkingstocht door Brooklyn, Queens, The Bronx en Staten Island. Hier vindt u de leukste tips die ook nog eens goed voor de portemonnee zijn.  

Brooklyn

In Brooklyn kan een wandeltocht over de Brooklyn Bridge niet ontbreken, geniet van het iconische uitzicht én goed voor het budget want u kunt de brug gratis oversteken! De dollars die u hiermee spaart kunt u dan weer uitgeven in Bedford Avenue, tal van leuke boetiekjes en winkels. Bouw ook zeker sneeuwforten in Prospect Park om vervolgens warme chocolade te drinken in de chocoladefabriek Fine & Raw. . 

Queens

Queens is de multiculturele hotspot van New York. Hier kunt u terecht voor heerlijke Himalayaanse, Indiaase of Latijns-Amerikaanse restaurants in Jackson heights. Bezoek ook zeker het interactieve Museum Of The Moving Image. Dit moderne filmmuseum heeft wisselende exposities en tentoonstellingen.  

The Bronx

Deze borough beschikt over het echte 'Little Italy'. Geniet van een goede espresso en authentiek Italiaans eten op Arthurs Avenue, bezoek de Botanical Garden of leer alles over de hip-hop cultuur.

Staten Island

Bezoek New York in de winter - Staten Island

Ga met de gratis Staten Island Ferry naar St. George en of geniet van een prachtige voorstelling in het historische St. George Theatre of ontdek het nieuwe Staten Island Museum . Het uitzicht vanaf de ferry op Lower Manhattan is adembenemend. 

Voor de echte shopper is de winterperiode een waar paradijs. Alle grote winkelcentra bieden fantastische aanbiedingen en kortingen, waaronder de CityPoint shops in Brooklyn, Brookfield place, Westfield World Trade Center in Lower Manhattan evenals de iconische warenhuizen Macy's, Bloomingdales en Century 21. 

Bezoek New York in de winter - Gaat u binnenkort naar New York?

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op. 

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding