Nieuws Mei

FTI Voordelig naar Dubai

Ontdek Dubai voordelig met FTI en The Travel Club

Dubai

4 dagen Dubai nu met FTI & The Travel Club

FTI Dubai

Ga naar uw reisadviseur en vraag naar alle mogelijkheden om Dubai te ontdekken!

Dubai is een stad vol contrasten! Een metropool met torenhoge wolkenkrabbers en een indrukwekkende architectuur, maar ook met een interessante cultuur en met een immens grote woestijn in de achtertuin.

Een stad welke u gezien moet hebben, want het is niet zoals al die andere steden die wij hier in Europa gewend zijn. Het is groter, veelzijdiger en indrukwekkender dan u zich kan voorstellen!

Wist u dat in Dubai vrijwel altijd de zon schijnt en een bezoek aan het strand niet mag missen? Het minder dan 7 uur vliegen is? Het hoogste gebouw van de wereld, de Burj Khalifa, in Dubai staat? Het een hele geschikte bestemming voor families is met vele water- en attractieparken? U hier oneindig kan shoppen? Er ook een oud en authentiek gedeelte is? U voor luxueuze hotels, exclusieve restaurants en service op hoog niveau Dubai niet mag missen?

In samenwerking met FTI willen wij de afstand naar Dubai toe nog kleiner maken en hebben daarom een kennismakingsaanbod die je niet mag laten schieten. Dé perfecte gelegenheid om Dubai te leren kennen en de veelzijdigheid van deze stad zelf te ontdekken!

Geen andere verre bestemming is sneller bereikbaar en dus is het eenvoudig om even 5 dagen er tussen uit te gaan, te genieten van zon, stad, strand en heel veel luxe!

FTI is als Duitse touroperator marktleider met de grootste vluchtcapaciteit, hotelaanbod en excursies in de Verenigde Arabische Emiraten. Nu ook met uitgebreid winteraanbod! FTI vliegt alleen met de beste luchtvaartmaatschappijen zoals Emirates, Etihad/Air Berlin en Condor. Daarnaast hebben zij ook nog eens de beste deals voor 2 tot 6 sterren hotels van bekende ketens zoals Rotana, Jumeirah en Hilton en met uitstekende reisbegeleiding ter plaatse van het bedrijf Meeting Point.

Logo FTI reizen

Let op: dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbodThe Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding