Nieuws Mei

Melia Ultiem genieten op Tenerife

  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1

Ultiem genieten op Tenerife

Ideaal gelegen met de Atlantische Oceaan aan zijn voeten en de majestueuze Teide als achtergrond, is alles in het Gran Meliá Palacio de Isora verzorgd tot in de allerkleinste details en creëert het een persoonlijke setting om uw totale tevredenheid te waarborgen.

Award winnaar “Beste Resort” in Spanje!

Gran Melia

Als een boetiekhotel in het hotel biedt de Red Level de ultieme VIP-ervaring. Kies tussen Red Level Adults Only of Red Level for Families.

De toegewijdheid van de Red Level Butlers, een privé lounge en checkin, een VIP-conciërge en aromatherapie op de kamer zijn slechts enkele van de luxe diensten waarvan de gasten van Red Level kunnen genieten. Upgrade uw verblijf naar Red Level en ontdek een wereld van luxe voordelen zoals toegang tot het Red Level privé-zwembad met conciërge, gepersonaliseerde welkomstgeschenken, kussensmenu's, voorrang bij reserveringen, gratis strijkservice en veel meer.

Melia Red Level

Red Level for Families biedt u de kans om deel te nemen aan fantastische activiteiten voor jong en oud en meer comfort en welzijn in de kamers.

Melia Familie

Gasten van Red Level for Families hebben toegang tot exclusieve gebieden zoals een apart gedeelte in het restaurant Pangea, een eigen gedeelte rondom het gezinszwembad en infinity pool en toegang tot de Red Level Family Lounge en Mar de Nubes.

Gezinnen kunnen genieten van de diensten van een Red Level Family Conciërge die helpt bij het plannen van de activiteiten van de kinderen en ouders en zorgt voor alle benodigde boekingen.

Om de gasten onvergetelijke ervaringen te bieden heeft het hotel ook een infinity pool - het grootste van Europa met 5.000 m2 oppervlakte, vijf internationale gastronomische restaurants, een Spa by Clarins en een uitgebreid activiteitenprogramma voor iedereen!

Met de halfpension optie Dine Around kunt u kiezen uit een vast menu in drie van de à la carte restaurants plus de Pangea Show Cooking Buffet. Bij halfpension LUXURY kunt u kiezen uit het menu of buffet in één van de 7 restaurants in het resort (drankjes niet inbegrepen).

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op. 

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding