Nieuws Mei

Cruise-Travel islandhoppen met Celestyal Cruises

Luxe islandhoppen met Celestyal Cruises 

Vertrekdata van mei tot oktober 2017: Binnenhut vanaf €619 (Inclusief vluchten vanaf €985 per persoon)

Celestyal Cruises

Bij Celestyal Cruises staat alles in het teken van de Griekse gastvrijheid. De schepen varen over het algemeen rond de Griekse eilanden.

U doet in korte tijd veel indrukken op, want het schip brengt u iedere dag naar een ander eiland of kleine haven. Doordat de schepen middelgroot zijn, kunnen ze havens aandoen die grotere schepen niet kunnen bezoeken. Beleef het authentieke Griekenland met alle zintuigen. Zie het beste van Griekenland en ontdek rustige havens, kleine eilanden en mooie stranden. Ga aan land met een (inbegrepen!) excursie en kom alles te weten over de Griekse cultuur en geschiedenis op de archeologische vindplaatsen. Bewonder de wandschilderingen op Santorini in Akrotiri. Deze havenplaats werd rond 1600 voor Christus bedolven onder de lava door een vulkaanexplosie en is nu deels uitgegraven en te bezichtigen. Wandel op Mykonos langs de windmolens of bezoek op Rhodos het Grootmeesterspaleis uit de 14e eeuw.

Aan boord heerst een informele sfeer. Het personeel doet er alles aan om het u naar de zin te maken. Luister aan boord naar het Griekse entertainment, dans en muziek. En uiteraard geniet u van de heerlijke, authentieke Griekse keuken aan boord. Wat dacht u van een heerlijke Mousaka, groene olijven of dolmades (gevulde wijnbladeren)? Of nipt u bij vertrek aan de reling aan een glaasje ouzo? ‘s Avonds worden op de meeste cruises één of meerdere special events georganiseerd, waaronder een gala-avond, Captain's Cocktail of een Griekse avond. Tijdens de feestelijke gala-avond en Captain's Cocktail is het kledingadvies ‘feestelijk’. En mocht u tijdens de Griekse avond een blauw en witte outfit aan hebben in de kleuren van de Griekse vlag, dan wordt dat zeker gewaardeerd. 

All-inclusive genieten

Celestyal Cruises hanteert het all-inclusive concept waarbij alle maaltijden, een dranken- en excursiepakket en fooien bij de cruiseprijs zijn inbegrepen. Dat is pas zorgeloos vakantie vieren, want u weet vooraf precies waar u aan toe bent. 

Hieronder vindt u twee prachtige reisvoorbeelden: 

8-daagse Cruise met Celestyal Nefeli

8-daagse Cruise met Celestyal Nefeli

Vertrek voor een 8-daagse cruise aan boord van de Celestyal Nefeli 3*+ op vrijdag vanuit Lavrion (bij Athene) en vaar naar Thira (Santorini), Izmir (Turkije), Nauplion, Chania (Kreta), Rhodos, Cesme (Turkije) en Mykonos terug naar Lavrion (Athene).

Vertrekdata van mei tot oktober 2017: Binnenhut vanaf €965 per persoon (Inclusief vluchten vanaf €1.277 per persoon) 

5-daagse cruise met Celestyal Olympia

Stap aan boord van de Celestyal Olympia 3*+ voor een 5-daagse cruise vanaf Kreta naar Santorini, Piraeus (Athene), Mykonos, Kusadasi (Turkije), Skala (Patmos) en Rhodos terug naar Heraklion (Kreta)

Vertrekdata van mei tot oktober 2017: Binnenhut vanaf €619 (Inclusief vluchten vanaf €985 per persoon)

Logo CruiseTravel                               Logo Celestyal Cruises

 

LET OP! Dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod.The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding