Nieuws Mei

Curaçao

  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1

Curaçao

North Sea Jazz Festival

Dit festival is uitgegroeid tot een begrip op het eiland en ver daarbuiten. Want wat is er nou leuker dan luisteren naar fantastische muziek in tropische sferen.

Zowel lokale als internationale sterren zorgen voor spetterende optredens. Dit jaar treden onder andere niemand minder dan Maroon 5, Ozuna, Gladys Knight en Third World op.

Curaçao

Ultieme mix tussen relaxen en cultuur

Geniet op het zonovergoten en paradijselijke Curaçao van de hagelwitte stranden en azuurblauwe zee. Of ga eropuit en ontdek de verschillende activiteiten op het eiland en ervaar alles wat dit juweeltje te bieden heeft.

Op Curaçao geniet u het hele jaar door van het aangename klimaat en de stralende zon, terwijl de passaatwind voor een aangenaam briesje zorgt. Met haar authentieke bevolking en kleurrijke cultuur is Curaçao een van de mooiste en interessantste eilanden in de Caribische Zee.

Curaçao is een warm en gezellig thuis weg van huis. Het is hét eiland waar u de ultieme mix vindt tussen relaxen en cultuur opsnuiven.

Beklim bijvoorbeeld de Christoffelberg vroeg in de ochtend en kijk uit over het schitterende Christoffelpark en een groot gedeelte van het eiland. Bezoek landhuizen, dans de passievolle salsa en drink een heerlijke cocktail op een van de prachtige stranden of eet een pastechi bij een Snèk.

Curaçao, ultieme mix van relaxen en cultuur

North Sea Jazz Festival

Fantastische muziek in tropische sferen

Er worden op Curaçao ook heel veel leuke evenementen georganiseerd. Een jaarlijks terugkerend event is het Curaçao North Sea Jazz Festival.

Het beroemde North Sea Jazz Festival in Rotterdam heeft namelijk sinds 2010 een jonger zusje: Curaçao North Sea Jazz. Dit festival is uitgegroeid tot een begrip op het eiland en ver daarbuiten. Want wat is er nou leuker dan luisteren naar fantastische muziek in tropische sferen met een cocktail in de hand en uw voeten in het zand? Zowel lokale als internationale sterren zorgen voor spetterende optredens 

De 9e editie vindt dit jaar plaats op 29, 30 en 31 augustus. Op donderdag wordt het festival al geopend met gratis concerten van Havana D’Primera en Aymee Nuviola.

Vrijdag 30 augustus opent Pitbull bij het World Trade Center bij Piscadera. Andere artiesten die een spetterend optreden zullen geven op de vrijdag zijn Maxwell, Michael McDonald en Kenny G.

Ook de zaterdag wordt langzamerhand gevuld met de beste artiesten. De wereldberoemde Mariah Carey opent op de zaterdag het festival, gevolgd door Maroon 5, Gladys Knight, Aloe Blacc en David Sanborn.

Check voor de laatste informatie: https://www.curacaonorthseajazz.com/nl/

Curaçao North Sea Jazz Festival

The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

Boek uw reis naar Curacao bij uw reisadviseur

Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding