Nieuws Mei

HAL cruises

Cruisen, de meest zorgeloze vorm van vakantie!

Persoonlijke verzorging, een comfortabele stateroom, culinaire verwennerij, de sfeer van vervlogen tijden maar ook de modernste faciliteiten aan boord.

HAL Koningsdam

Geen gesjouw met koffers, files of geregel tijdens uw vakantie, wél vriendelijke bemanningsleden die u elke zorg uit handen nemen.

Let op: Op onderstaande cruise-selecties zijn nog slechts een beperkt aantal hutten beschikbaar!! 

Sportief bezig zijn, culturele uitdagingen aangaan of juist even helemaal niets doen. Maar vooral: elke dag weer een nieuwe, bijzondere bestemming ontdekken, op loopafstand van uw varende ‘hotelkamer’. Geen wonder dat steeds meer Nederlanders kiezen voor een cruise, de meest zorgeloze vorm van vakantie.

Cruise langs de Noorse Fjorden

Als er één landschap speciaal ontworpen lijkt te zijn voor een cruise, dan zijn het wel de Noorse fjorden.

HAL Flamm

Stel u voor. Varen met uitzicht op steile bergwanden aan beide kanten. Glijdend over het vaak spiegelgladde water ziet u honderden meters hoge watervallen, schilderachtige houten dorpen, bergtoppen met eeuwige sneeuw, passerende vissersbootjes en met een beetje geluk ook nog een paar bruinvissen of zeehonden. Scandinavische nachten zijn lang… Onze cruises in Noord-Europa vinden plaats van mei tot en met september. Dan ervaart u dat Noord-Europese nachten lang zijn. In mei is het bijvoorbeeld in Oslo al licht tot tien uur ’s avonds. En maakt u een cruise in IJsland in juli, dan is er meer dan 20 uur daglicht per dag… 

Vertrek 27 mei, 14 nachten Noordkaap v.a. € 1199 per persoon – ms Rotterdam. Laatste hutten!!

HAL Noordkaap 

Vertrek mei t/m augustus 7 nachten Noorse Fjorden v.a. € 899 per persoon – ms Koningsdam. Profiteer van de “Ready to Cruise*” aanbieding!

HAL Noorse Fjorden

Ontdek Europa tijdens uw Middellandse Zeecruise

Duik onder in de oorsprong van de Europese geschiedenis tijdens uw Middellandse Zeecruise

Vertrek juni t/m september 12 nachten Middellandse Zee v.a.€ 1549 per persoon – ms Westerdam. Profiteer van de “Ready to Cruise*” aanbieding!

HAL middellandse zee

Holland America Line is geboren in Europa en kent dit gebied - van de wereldse hoofdsteden tot de afgelegen pareltjes. Met cruisevakanties van Holland America Line krijgt u Europa niet alleen te zien, maar voelt u het ook echt.

*Ready Cruise: Alle cruises met vertrek tussen 1 juni 2017 en 30 maart 2018, met uitzondering van Grand Voyages en Grand Voyage segmenten, komen in aanmerking voor de ‘Ready To Cruise’ aanbieding. Afhankelijk van het type stateroom ontvangen gasten boordtegoed. Gasten die een suite boeken ontvangen 100 USD internet tegoed.

Het boordtegoed dat u ontvangt, kunt u gebruiken om te genieten van aan boord ervaringen en voorzieningen. Het tegoed kan gebruikt worden voor o.a. behandelingen in de Greenhouse Spa en Salon, aankopen in de winkels, excursies, drankjes of diners in de specialiteitenrestaurants zoals de Pinnacle Grill, Sel de Mer, Canaletto of Tamarind.

Logo HAL

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding