Nieuws Maart

Sunny Cars - vertrouwd een auto huren tijdens uw vakantie

Sunny Cars - uw autoverhuurder op vakantie

Een huurauto is de ideale manier om uw vakantieland te ontdekken. U kunt in alle vrijheid rondrijden, zelf bepalen wanneer u ergens heen gaat en hoe lang u daar blijft.

Een halve dag naar dat fotogenieke baaitje en even een uurtje naar die fraaie toren – of daar toch maar blijven plakken want er zit zo’n fijn terras bij: het is helemaal aan u en hoe uw pet staat. Op die manier haalt u zoveel meer uit uw vakantiebestemming.

Bovendien is het vaak veel voordeliger, flexibeler én meer ontspannen dan telkens dure georganiseerde excursies boeken. Sunny Cars ongelimiteerde kilometers

Auto huren zonder creditcard? Dat kan!

Kijk, dat maakt het huren van een auto nóg gemakkelijker: zonder het overleggen van een creditcard of contante waarborg tóch de huurauto meekrijgen. Dat kan via Sunny Cars tegenwoordig met het Geen waarborgpakket. Sunny Cars neemt het risico voor de borg volledig over en staat garant bij de plaatselijke autoleverancier.

Een auto huren zonder creditcard kan op steeds meer populaire zonbestemmingen, waaronder Portugal, Griekenland, Kroatië, Curaçao en Málaga, Valencia, Alicante, Gerona, Bilbao, de Balearen en Canarische Eilanden in Spanje. 

All-in is bij ons ook écht all-in

Als u een all-in huurauto boekt, toert u ook nog eens 100% zorgeloos. Want bij een all-inclusive huurauto zijn alle benodigde verzekeringen standaard inbegrepen. Zelfs glas-banden-bodem-dakschadedekking en een aanvullende WA van € 7,5 miljoen. In de meeste gevallen is het eigen risico al afgekocht, maar als verhuurders ter plaatse een eigen risico hanteren, betaalt Sunny Cars dit altijd terug.

U boekt uw auto dus voor een heldere all-in huurprijs, zonder verborgen kosten.

Alles wat u nodig heeft, is vooraf geregeld en betaald. Dus gegarandeerd géén extra kosten ter plaatse. Probeert de plaatselijke verhuurder u een extra verzekering te verkopen? Dan verkoopt u hem gewoon ‘nee’ terug want u bent al optimaal verzekerd.

14 dagen bedenktijd

Het fijne is dat u met het reserveren van een huurauto nog nergens aan vast zit. De auto staat standaard 14 dagen in optie, dus u hebt lekker lang bedenktijd. U kunt uw reservering trouwens tot huuraanvang gratis wijzigen (op basis van beschikbaarheid).

Met uw all-in huurauto mag u een onbeperkt aantal kilometers rijden. Ga ervoor en geniet ervan!

Sunny Cars autohuur op vakantie

Sla de wachtrij over met Express of Premium

Wilt u op uw bestemming extra snel – hup, vliegtuig uit, huurauto in – van uw huurauto genieten, dan is de Express Service een aanrader. Met dit aanvullende pakket krijgt u voorrang en slaat u de wachtrij aan de verhuurbalie over. Door online registratie vooraf haalt u uw huurauto extra snel op.

Met het Premium pakket krijgt u dezelfde fijne privileges, met als extra een gegarandeerd jonge auto.

Boek bijtijds om teleurstellingen te voorkomen

Het is verstandig om uw huurauto bijtijds en vooraf, vanuit Nederland, te boeken. Dan kunt u nog volop kiezen uit autocategorieën. Hoe langer u wacht met reserveren, hoe groter de kans dat uw favoriete autotype niet meer beschikbaar is. Vooral op populaire zonbestemmingen zijn de auto’s in het hoogseizoen razendsnel verhuurd. Sunny Cars onbezorgd auto huren

Let op: dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbodThe Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding