Nieuws Maart

Travel Impressions – Onbegrensd genieten op Sardinië

Onbegrensd genieten op Sardinië

In een van de meest complete resorts in Europa

Onbegrensd genieten op Sardinië – Aerial view

Fort Village Resort

Te midden van een groot park met meer dan 2000 exotische planten en weelderige bloemen ligt Forte Village Resort, een van de meest complete resorts aan de Middellandse Zee. Het bestaat uit acht hotel- en bungalowcomplexen (4- en 5-sterren) en 21 restaurants - waaronder een onder leiding van Michelinchef Gordon Ramsay. Er is een ruim aanbod aan activiteiten en recreatieve faciliteiten.

Vele sportieve activiteiten

Onbegrensd genieten op Sardinië - Kinderen vermaken zich uitstekend in Kinderwonderland

De Forte Village sportacademies voor voetbal, tennis, rugby en bieden veel sportieve activiteiten; speel een partijtje tennis met legendarische tennishelden zoals Paul Haarhuis of laat voetbaldromen uitkomen bij de Chelsea Soccer School. Kinderen vermaken zich uitstekend in Kinderwonderland en Mario’s Village, terwijl de ouders genieten van ontspannende (Thalassotherapie)behandelingen in de Acquaforte Spa.

Onbegrensd genieten op Sardinië - Forte Village Resort – een van de meest complete resorts in Europa

Tien zwembaden, een prachtig wit zandstrand, een bowling- en kartbaan en een uitgebreid aanbod aan watersporten maken het aanbod compleet. Forte Village Resort is door reisbureaus wereldwijd al 19 jaar verkozen tot 'The World's Leading Resort'. 

Rechtstreeks met KLM

Forte Village Resort is prachtig geleden in Santa Margherita di Pula, aan de zuidkust van Sardinië. De luchthaven van Cagliari ligt op 45 minuten rijden van het resort. Vanaf 1 april vliegt KLM op zaterdag en zondag rechtstreeks van en naar Cagliari; in juli en augustus zelfs dagelijks. 

Unieke extra’s bij boeking via The Travel Club & Travel Impressions

Dit fantastische resort boeken wij via onze partner Travel Impressions, dé specialist voor een reis in het luxe segment.

Onbegrensd genieten op Sardinië – Dit fantastische resort is te boekenbij uw TravelAgent

Voor deze reisorganisatie betekent luxe niet alleen een mooie kamer, maar een bijzondere ervaring. Daarom biedt Travel Impressions u altijd iets bijzonders aan tijdens uw verblijf, zodat u nog meer onbegrensd kunt genieten.  

Bij boeking van Forte Village Resort ontvangt u:

  • Een fles Italiaanse champagne en vers fruit bij aankomst.
  • Tweemaal toegang tot de Acquaforte Spa per persoon per verblijf.
  • Een tegoed van € 100 voor eten en drinken, per kamer per verblijf.
  • Gratis Wi-Fi. 

Neem contact op met uw Travel Agent voor alle mogelijkheden.

Travel Impressions

Dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding