Nieuws Maart

Buro Scanbrit - Lekker weg in het voorjaar en meivakantie

Het voorjaar komt eraan! Een heerlijke tijd om er even tussen uit te gaan. Daarom hebben wij de leukste aanbiedingen voor een korte vakantie in het voorjaar of de meivakantie voor u op een rij gezet.

Voorjaar voor twee

Uitwaaien op het strand in Denemarken

Op zoek naar een bijzondere bestemming? Ook Scandinavië heeft in het voorjaar veel te bieden. Ga uitwaaien op het strand in Denemarken. Vergaap u in Noorwegen aan de imponerende fjorden en in Zweden kunt u heerlijk actief buiten bezig zijn.

Of geniet in Ierland van een combinatie van stad en natuur. Stuk voor stuk pareltjes om ontdekt te worden!

Een vakantie in Groot-Brittannië is afwisselend en perfect voor een korte trip in het voorjaar. Geniet met z’n tweeën van de bijzondere natuur en rijke cultuur. In Engeland is het heerlijk toeren door de rolling hills met country lanes en door pittoreske stadjes met antiekwinkeltjes. De zachtgele cottages met hanging baskets en de bloeiende narcissen maken het plaatje af. Of ontdek de historische steden zoals Cambridge en Bath.

Schotland, geniet van de nationale parken

In Schotland is het genieten van de nationale parken, de ruige Schotse Hooglanden en mysterieuze lochs. Anderzijds lijkt Groot-Brittannië één groot filmdecor. De regio is rijk aan historie en cultureel erfgoed zoals prachtige kastelen en landhuizen. Bijkomend voordeel is dat Groot-Brittannië zo dichtbij is. De vakantie begint al aan boord van de nachtferry’s van Stena Line en DFDS. Een comfortabele nachtafvaart brengt u uitgerust aan de overkant, klaar om de vakantie te beginnen!

Buro Scanbrit Voorjaar voor twee

Tips:

  • 4- of 5-daagse autovakantie ‘Historisch Cambridge’ inclusief hotel en overtocht vanaf € 199 p.p. (bij 2 personen)
  • 5- of 6-daagse ‘Slapen in een Schots Kasteel’ inclusief hotel en overtocht vanaf € 369 p.p. (bij 2 personen)
  • 5- of 6-daagse autovakantie ‘Touring the Cotswolds’ inclusief hotel, overtocht en entree Blenheim Palace vanaf € 249 p.p. (bij 2 personen).
  • 5- of 6-daagse autovakantie ‘Uitwaaien op een Deens waddeneiland’ inclusief verblijf in een vakantiewoning vanaf € 239 p.p. (bij 2 personen)

Familiepret in de meivakantie

Beleef met het hele gezin een onvergetelijke meivakantie. Waar kan dat beter dan in landen waar de natuur altijd dicht bij is, en waar Vikingen en ridders vandaan komen? Bezoek in Denemarken een Vikingmuseum, ga vliegeren op het strand en ga op avontuur met piraten in LEGOLAND.

In Engeland waan je je een ridder als je alle kastelen en landhuizen ziet en ga je op avontuur met Harry Potter. Wie weet staat u in Schotland oog in oog met een Hooglander!

En Zweden is perfect voor spannende outdoor activiteiten zoals kanoën en mountainbiken. Een bezoek aan een elandenpark mag ook niet ontbreken!

Boek snel een heerlijke vakantie voor het hele gezin!

Buro Scanbrit familie vakantie

Tips:

  • 6- of 7-daagse autovakantie ‘Strandjutten in Essex’ inclusief verblijf in een stacaravan en de  overtocht vanaf € 165 p.p. (bij 4 personen).
  • 8-daagse autovakantie ‘Legosteentjes en Waterpret’ inclusief verblijf in een vakantiewoning en entree LEGOLAND vanaf € 209 p.p. (bij 4 personen)

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

Buro Scanbrit

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding