Nieuws Juni

TUI Time to smile

TIME TO SMILE

TIME TO SMILE is een uniek vakantieconcept, ontworpen op basis van specifieke wensen die Nederlanders hebben op vakantie.

Ten opzichte van andere landen hecht een Nederlander veel waarde aan wooncomfort en -design. Dat zit vaak in de kleine dingen zoals de afwerking van de badkamer, de aandacht voor de details in de keuken en de natuurlijke kleuren. 

TIME TO SMILE

Gloednieuw en modern

De appartementen zijn speciaal ontworpen door topdesigner Paul Linse. "Het is een eervolle opdracht om de nieuwe appartementen vorm te mogen geven. Want het gaat om de omgeving waarin u geniet van de belangrijkste momenten van het jaar. Uitgangspunt voor het design is dat tijd er niet toe doet, vakantie gaat immers over je vrij voelen. Ik hoop dat je onze aandacht voor de kleine details waardeert en ik wens je nu al een heerlijke vakantie!" 

Nederlandse service host

Bij de meeste appartementen is de Nederlandse host jouw aanspreekpunt voor alles.

Hij is flexibel en weet wat er leeft bij de gasten en op de vakantiebestemming. Als je ’s ochtends zin hebt in snorkelen dan helpt hij je met het regelen. Of de host belt voor jou een taxibusje om naar die leuke lokale markt te gaan. Die tip had hij natuurlijk ook met je gedeeld. 

Met goede keuken en badkamer

Op en top vakantie met het comfort van thuis of zelfs beter.

Dat ervaar je als je over de drempel stapt van een TIME TO SMILE accommodatie. De smaakvolle en elegante kamers in natuurlijke kleuren hebben een grote badkamer met inloopdouche, een heerlijk balkon en comfortabele bedden. De appartementen zijn ook voorzien van een ruime keuken met alle moderne apparatuur. Het zijn de details die het verschil maken.

De coffeebar is dé plek om nieuwe energie op te doen met keuze uit diverse koffies en snacks.

Bij het eerste kopje koffie, weet je: dit is thuiskomen. De coffeebar is dé plek om nieuwe energie op te doen met keuze uit diverse koffies.

Logo TUI

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op. 

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding