Nieuws Juni

Sunny Cars 5 redenen waarom een auto op vakantie onmisbaar is

Sunny Cars

Vijf redenen waarom een huurauto op vakantie onmisbaar is

Als expert in autohuur vinden we uw mening belangrijk. Daarom onderzochten we wat de belangrijkste redenen zijn om een auto te huren in het buitenland.

Zo is de voornaamste motivatie de vrijheid en de flexibiliteit om overal te kunnen gaan en staan. En om dit zorgeloos te kunnen doen, zijn alle huurauto’s van Sunny Cars all-inclusive.

U boekt uw auto dus voor een heldere huurprijs, zonder verborgen kosten. Alles wat u nodig heeft, is vooraf geregeld en betaald.

Onbezorgd op vakantie een auto huren Sunny Cars

5 redenen waarom een auto op vakantie onmisbaar is:

1. Openbaar vervoer vermijden

De metro net gemist? Bustijden niet kunnen vinden? Of geen idee hebben waar u de kaartjes voor de trein kunt kopen? Het huren van een auto is de optie om onhandig gedoe met openbaar vervoer te vermijden.

Geen ingewikkelde boekingsprocessen, maar op een overzichtelijke manier de juiste auto selecteren en in een paar simpele stappen de huurauto reserveren.

Relaxed op pad met Sunny Cars

2.Vrijheid en flexibiliteit

Is het niet heerlijk om te kunnen gaan en staan waar u wilt. Nergens aan vastzitten maar erop uit gaan wanneer het u uitkomt.

Bij Sunny Cars snappen we dat dit belangrijk is. Daarom zijn onze autohuurexperts 24 uur per dag bereikbaar, zodat u met uw vragen terecht kunt wanneer het u schikt. Daarnaast kunt u vanwege het all-in principe zorgeloos met uw huurauto op stap gaan.

Sunny Cars biedt all in service

3. Snelste manier

Praktisch gezien is een auto de snelste manier om van A naar B te komen. Om na uw aankomst bij uw verblijf snel op pad te gaan, kunt u de huurauto laten afleveren bij uw hotel of appartement.

Sunny Cars onbezorgd auto huren

4. Avontuurlijk

Heeft u weleens een auto gehuurd om een bijzondere plek te kunnen bezoeken die anders niet bereikbaar zou zijn?

Bij veel mensen komt tijdens de vakantie hun avontuurlijke karakter naar boven. Extra belangrijk om dan ergens te kunnen komen waar u zonder auto anders niet naar toe had kunnen gaan.

Sunny Cars huurauto is op vakantie onmisbaar

5. Comfort

Een huurauto staat voor veel mensen synoniem voor comfort. Lekker uw eigen muziek opzetten, de perfecte temperatuur voor de airco kiezen en ondertussen genieten van het voorbijflitsende landschap.

Tijdens het boekingsproces kunt u kiezen aan hoeveel comfort uw auto moet voldoen.

the Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding