Nieuws Juni

Europeesche Reisverzekering

  • pic 1

Europeesche Reisverzekering

Wat kiest u?

De Reisverzekering van de Europeesche kent 3 verschillende dekkingsniveaus: Basis, Comfort en Optimaal. 

Welke u ook kiest, u bent altijd verzekerd voor personenhulp en een vergoeding van onvoorziene kosten. Dus als u eerder terugkeert om een verzekerde reden of noodgedwongen langer moet blijven door ziekenhuisopname, dan krijgt u de kosten daarvoor vergoed.

Ga goed verzekerd op reis

Maar welk dekkingsniveau is voor u de beste keuze?

Dat hangt af van de vergoeding die u wilt krijgen als er iets misgaat op vakantie

 

Basis

Comfort

Optimaal

Bagage € 1.000,- € 3.000,- € 5.000,-
Eigen risico €100,- € 50,- € 0,-
Max. aaneengesloten reisduur  60 dagen 90 dagen 180 dagen
Nieuwwaarde dekking bagage  1 jaar 1 jaar 2 jaar

De Europeesche Hulplijn wijst u de weg naar de juiste (medische) hulp in noodgevallen

Basis

Voor de Basis-Reisverzekering betaalt u de laagste premie. U bent standaard verzekerd voor hulp van de Europeesche Hulplijn, die u de weg wijst naar de juiste (medische) hulp in noodgevallen.

Mocht er iets misgaan op vakantie, bijvoorbeeld uw bagage wordt gestolen, dan krijgt u daarvoor een beperkte vergoeding. U kunt bij de Basis-Reisverzekering zelf uw aanvullende dekkingen kiezen.

Comfort

Met de Comfort-Reisverzekering bent u verzekerd tegen dezelfde risico’s als bij de Basis-reisverzekering. Maar voor de aanvullende dekkingen die u zelf kunt kiezen - zoals ‘Ongevallen’ of ‘Bagage’ - krijgt u een ruimere vergoeding.

Optimaal

Wilt u geen enkel risico nemen? Dan is de Optimaal-Reisverzekering van de Europeesche perfect voor u. Dit is de meest uitgebreide Reisverzekering.

Bagage, geneeskundige kosten, geld en rechtsbijstand zijn hierin standaard meeverzekerd. Is uw bagage gestolen of zoekgeraakt? Dan vergoedt de Europeesche de nieuwwaarde van de bagage wanneer uw spullen maximaal 2 jaar oud zijn. U hoeft hiervoor geen eigen risico te betalen. 

Is uw bagage gestolen of zoekgeraakt? Dan vergoedt de Europeesche de nieuwwaarde van de bagage

Verschil Comfort en Optimaal

Bij een Kortlopende Reisverzekering is het premieverschil tussen Comfort en Optimaal klein: slechts €0,20 per persoon per dag bij Europadekking en €0,30 per dag bij Werelddekking.

Dus voor een kleine meerprijs heeft u deze voordelen van de Optimaal reisverzekering:

  • Een bagagedekking van maar liefst €5.000 p.p. (bij Comfort €3.000);
  • iPods, tablets, laptops, computer- foto- en filmapparatuur (inclusief software) verzekerd tot €2.500 per persoon (bij Comfort €1.500);
  • Mobiele telefoons tot €500 per persoon (bij Comfort €300);
  • Géén eigen risico (bij Comfort €50);
  • Maar liefst 2 jaar nieuwwaardedekking op je bagage.

Gaat u overwinteren in een zonnig land of een halfjaar in het buitenland stagelopen voor een voltijdstudie? Kies dan voor de Doorlopende Reisverzekering met Optimaaldekking. Met deze verzekering bent u maar liefst 180 dagen aaneengesloten wereldwijd verzekerd. 

Europeesche verzekeringen boekt u bij uw reisagent

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op. 

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding