Nieuws Juni

Friendship cruise Nieuwste hotelschip van Europa

Nieuwste hotelschip van Europa!

HS Amadeus Provence ***** 

9-daagse cruise over de Rhône en Saône vanaf € 1198 p.p.

Nieuwste hotelschip van Europa! Vanaf april 2017 in de vaart.

Amadeus Provence

Wie zegt er dat riviercruise schepen oubollig zijn? Die heeft dan het nieuwste riviercruiseschip, het luxe, elegante en trendy HS Amadeus Provence nog niet gezien. Wij hebben nog enkele cabines vrij op de 9-daagse Rhône en Saône cruises. Boek een riviercruise op dit schip en geniet van de parels van de Bourgogne en de Provence in het zonnige zuiden van Frankrijk. Maar ook van de infinity pool, het luxe restaurant & cabines en het gebruik van gratis. Ontdek de wijnstreek de Beaujolais, het natuurgebied de Camargue, de grotten van de rotsachtige Ardèche en gezellige Franse stadjes als Avignon, Lyon en Arles. 

Hotelschip Amadeus Provence

De Amadeus Provence behoort tot de top van de riviercruiseschepen en draagt met trots haar vijf sterren.

De Amadeus Provence staat bekend om haar moderne elegantie en uitstekende faciliteiten. De grandeur vindt u terug in elk detail. Gaat u heerlijk ontspannen in het zwembad op het Zonnedek, terwijl u prachtige panorama’s voorbij ziet komen? Of laat u zich eens heerlijk verwennen in de massage salon, aan u de keus! Het professionele team aan boord zorgt er dagelijks voor dat het u aan niets ontbreekt. Welkom aan boord! 

Welkom aan boord

Op het Mozartdek kunt u in de sfeervolle panoramasalon heerlijk genieten van de prachtige landschappen die aan u voorbij trekken.

Ontspannen doet u op het Zonnedek, in de Amadeusclub of in de openlucht lounge River Terrace. Tevens zijn er fitnessfaciliteiten, een massageruimte en een kapsalon op het Mozartdek. Het restaurant vindt u op het Straussdek, hier geniet u van de voortreffelijke maaltijden. Het schip biedt plaats aan maximaal 140 personen. 

Cabines als hotelkamers

Cabines

De royale en comfortabele cabines zijn bijzonder stijlvol ingericht.

Alle cabines hebben een eigen badkamer met douche en toilet. De cabines zijn verdeeld over drie dekken. De cabines op het Mozartdek en het Straussdek zijn maar liefst 17 m² met een innovatieve panorama schuifpui, waarvan het bovenste gedeelte volledig geopend kan worden en op deze wijze tevens dient als Frans balkon. Op het Mozartdek zijn ook enkele royale suites gelegen van maar liefst 26 m², met een eigen veranda-balkon. De cabines op het Haydndek zijn 16 m² en beschikken over kleinere vensters die niet geopend kunnen worden. 

Liften aan boord

Er is een echte hotellift aanwezig waarmee u het Mozartdek, het Straussdek en het Haydndek kunt bereiken. Het Zonnedek is niet per lift bereikbaar en bereikt u per trap. 

  • A- en B-cabines van 17 m² met horizontale panorama schuifpui
  • A-suites van maar liefst 26 m² met privé veranda-balkon
  • Openlucht lounge: River Terrace
  • Echte hotellift aan boord
  • Gratis fietsen aan boord
  • Wi-Fi aan boord, ca. € 8,- per dag per apparaat
  • Bouwjaar 2017  

Ontdek dit schitterende schip tijdens een 9-daagse cruise over de Rhône en Saône vanaf € 1198 p.p.

Ontdek de parels van de Bourgogne en de Provence in het zonnige zuiden van Frankrijk.

Vanuit de sfeervolle salon of bij mooi weer vanaf het Zonnedek, geniet u van de schitterende uitzichten op het kleurrijke Rhônelandschap. Tot aan Lyon maakt u kennis met de rivier de Saône en de omliggende wijnstreek van de Beaujolais. Vanaf Lyon bevaart u de Rhône die uitmondt in de Middellandse Zee. Hier bevindt zich het prachtige natuurpark de Camargue. Natuurlijk meren we ook af in gezellige Franse stadjes als Avignon en Arles. En wat dacht u van een excursie door het ruige rotsgebied in de Ardèche? Een hoogtepunt tijdens uw cruise!

Vraag uw reisagent naar de actuele vertrekdata en reissommen. 

Logo Friendship Cruises

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op. 

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding