Nieuws Juni

Curaçao

  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1

De KLM Marathon Curaçao, een uniek hardloopevenement!

Ontdek de sportieve kant van Curaçao

Curaçao is natuurlijk de ultieme zon-, zee- en strandbestemming. Als u echter zin heeft om ook sportief bezig te zijn op het eiland, dan zijn er talloze mogelijkheden.

Zo kunt u in november een echte ‘runcation’ beleven tijdens de KLM Marathon Curaçao.

Een onvergetelijk evenement dat u niet wilt missen!

De KLM Marathon Curaçao, een uniek hardloopevenement

Curaçao is een vakantiebestemming met vele gezichten

Het is er altijd lekker weer, de sfeer is heerlijk ongedwongen en de stranden zijn paradijselijk. Dat, in combinatie met het lekkere eten, de muziek, de kleurrijke huizen en de vele mooie hotels, maken het dé perfecte plek om te ontspannen en bijzondere momenten te beleven.

Het eiland heeft ook een sportieve kant: u kunt er fantastisch er fantastisch duiken, mountainbiken of hiken. Veel bekende topsporters hebben hun roots hier liggen, zoals de wereldberoemde honkballer Andruw Jones en stervoetballers Gregory van der Wiel, Vurnon Anita en Jetro Willems.

Op zondag 30 november vindt de zesde editie van dit hardloopevenement plaats

Swingende route

Bent u verknocht aan hardlopen en houdt u wel van een uitdaging?

Dan is de KLM Marathon Curaçao een must om mee te maken! Op zondag 30 november vindt de zesde editie van dit hardloopevenement plaats en het belooft weer een groot spektakel te worden.

Er worden zoals elk jaar deelnemers en toeschouwers van over de hele wereld verwacht en ook langs het parcours zal het één groot feest zijn. Er is een swingende route uitgestippeld, die onder meer langs de waterkant van Willemstad voert, over de beroemde pontonbrug en de Koningin Julianabrug – met ruim 56 meter boven zee één van de hoogste bruggen ter wereld. Ook de bekende handelskade maakt deel uit van de route.

Voor elke deelnemer is een geschikte afstand beschikbaar: tijdens de 9.7 KM Trail Run gaat u off road, en wat dacht u van de Cavalier 5 KM (walk or run), de Intertrust 10 KM (walk or run), de Royal Netherlands Navy Trail, de Venequip Halve Marathon en natuurlijk de KLM Marathon?

Iedereen kan mee doen, jong en oud!

Er is zoveel te beleven, dus plak gerust nog een aantal dagen aan uw reis!

Maak uw ‘runcation’ compleet

De avond voorafgaand aan het evenement is er een traditionele ‘Pasta party’ bij het Curaçao Marriott.

De finish en afterparty worden ook gevierd in het hotel. Dit belooft onvergetelijk te worden! Uw ‘runcation’ is natuurlijk niet compleet zonder een bezoek aan de mooie stranden, een duik in de prachtige onderwaterwereld of een andere sportieve activiteit, zoals golfen of vissen.

Beklim de Christoffelberg, bezoek landhuizen, laat u meeslepen door de muziek, geniet van het uitgaansleven en relax met een cocktail onder een palmboom.

Er is zoveel te beleven, dus plak gerust nog een aantal dagen aan uw reis!

U kunt zich nu inschrijven!

Zien we u aan de start van de KLM Marathon Curaçao?

Online inschrijven kan op klmcuracaomarathon.com. Iedere deelnemer ontvangt een startnummer met tijdsregistratie, een medaille en een T-shirt.

Het evenement wordt georganiseerd door Stichting Run in the Sun, in samenwerking met de Curaçao Tourist Board, de Curaçaose atletiekbond en Curaçao Hospitality & Tourism Association.

Voorproefje op het Scheveningse strand

Voorproefje op het Scheveningse strand

Wilt u alvast een voorproefje op dit unieke hardloopevenement beleven?

Dat kan, want de KLM Curaçao Scheveningen Beach Run komt er weer aan! Dit zonnige hardloopspektakel, waarbij u vanaf het strand van Scheveningen naar Wassenaar rent, vindt dit jaar plaats op zondag 30 juni.

Deelnemers aan deze leuke Run kunnen kiezen voor een route over 5 of 10 kilometer én maken kans op geweldige prijzen!

Ga voor meer informatie naar:curacaomarathon.com/scheveningen

Curaçao boekt u bij uw reisagent

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op. 

Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding