Nieuws Juni

Europeesche Reisverzekering

  • pic 1

Onbezorgd op reis met de Europeesche Reisverzekering

Zonder zorgen op vakantie. Naar de zon, de sneeuw, een wereldstad of lekker de bergen in.

Europeesche Reisverzekering

Waar u ook naartoe gaat, met een reisverzekering van Europeesche Verzekeringen bent u goed voorbereid. Of u nu één of meerdere keren per jaar gaat. 

Altijd verzekerd voor zorgkosten in het buitenland

Met uw zorgverzekering in het buitenland bent u helaas niet altijd verzekerd voor geneeskundige kosten in het buitenland. Deze kosten op reis worden vaak niet volledig vergoed door uw zorgverzekeraar omdat ze hoger uitvallen dan in Nederland. Moet u in een land als Griekenland of Oostenrijk naar een privékliniek, dan kunnen de kosten flink oplopen.

Neem daarom ook de aanvullende dekking ‘Geneeskundige Kosten’ bij uw reisverzekering:

  • Alle noodzakelijke medische kosten altijd tegen kostprijs gedekt.
  • Vergoeding van in het buitenland gemaakte medische kosten door de zorgverzekeraar.
  • Vergoeding van extra reiskosten van en naar de arts, het ziekenhuis of de kliniek.
  • Repatriëring indien medisch gewenst en verantwoord. 

Lekker actief: sport wel meeverzekerd

Duiken, raften op een rivier, met een fiets de berg op of een mooie bergwandeling maken. Toch zijn deze sporten niet bij alle verzekeraars meeverzekerd. Bij de reisverzekeringen van de Europeesche die The Travel Club aanbiedt zijn deze activiteiten standaard meeverzekerd.

Ook dure sportuitrusting zoals duikspullen, een golfset of andere sportmaterialen kunt u bij De Europeesche verzekeren. Kies voor extra zekerheid en neem ook de aanvullende dekking ‘Extra Sportuitrusting’. 

Zelfs ‘Allrisk’ annuleren bij Europeesche

Bij de meeste verzekeraars mag u om enkele redenen annuleren. Maar wat als vlak voor uw reis uw beste vriend in het ziekenhuis belandt. Of u wilde naar Italië voor een concert, maar dat wordt afgelast. Omdat er veel persoonlijke redenen zijn om een reis te annuleren, biedt Europeesche de Allrisk Annuleringsverzekering. Daarmee kan u de reis ook annuleren of afbreken om redenen die niet standaard gedekt zijn.  

Met de Allrisk Annuleringsverzekering krijgt u 100% van de annuleringskosten vergoed als u om een standaard reden annuleert. Wilt u annuleren om een andere reden die voor u persoonlijk belangrijk is? Dan krijgt u 75% van de annuleringskosten vergoed.

Maar let op; de verzekering biedt geen dekking voor annuleringsredenen waarvan u vóór het afsluiten van de verzekering al op de hoogte was (niet onvoorzien) of waaraan u zelf iets had kunnen doen (niet buiten eigen schuld).

U kunt geen beroep doen op de Allrisk Annuleringsverzekering wanneer: u geen zin hebt in de vakantie, u vindt dat het vervelend weer is, de reisorganisatie of luchtvaartmaatschappij failliet is, u al recht hebt op een uitkering vanuit het Calamiteitenfonds.  

Download de gratis app Hulp op Zak

Europeesche heeft een onmisbare app ontwikkeld die elke reiziger op zijn telefoon moet hebben.

Met de app Hulp op Zak kunt u uw reis niet alleen goed voorbereiden, maar ook tijdens uw reis snel goede hulp krijgen. De functies van de app zijn helemaal afgestemd op reizigers:

  • Laat weten waar u bent. U kunt uw locatie met één knop per sms aan thuisblijvers sturen. Bijvoorbeeld als u hulp nodig heeft.
  • Via Mijn Reis krijgt u direct alle belangrijke informatie over uw bestemming.
  • Meteen contact. Met één knop direct contact met de alarmcentrale van uw verzekeraar.
  • Belangrijke verzekeringsgegevens en documenten heeft u vanaf nu altijd in uw zak.
  • Maak notities en foto's na een schade, zodat schade melden thuis veel makkelijker wordt. 

Als je op reis gaat, download de Hulp op Zak app! De app is gratis en biedt hulp aan alle reisliefhebbers, ongeacht of je verzekerd bent bij de Europeesche.

Download hier de app*

Logo Europeesche verzekeringen

Neem voor nog meer mogelijkheden contact met uw reisadviseur op. 

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding