Nieuws Juni

Curaçao, meer dan paradijselijke stranden

Kom in beweging op Curaçao

Op Curaçao is meer te doen dan relaxen op de paradijselijke stranden

Kom in beweging! In verband met de altijd lekkere temperatuur op Curaçao is het aan te raden om ’s morgens op pad te gaan om daar ’s middags in uw luie stoel van bij te komen.

Curaçao is meer te doen dan relaxen op de paradijselijke stranden

Fiets de geschiedenis in

Off road fietsen biedt een uitgelezen kans om plekken te ontdekken waar u per auto of bus niet komt

Per fiets of mountainbike geniet u volop van het landschap en al het moois dat Curaçao te bieden heeft.

Plan zelf een work-out met verschillende routes of ga op pad met een gids die u meeneemt naar forten, plantages, landgoederen, mangrovebossen en grotten langs de ruige noordkust.

Ga bijvoorbeeld terug de geschiedenis in van het Caracasbaai schiereiland of kies voor de route langs de zoutpannen bij de Jan Thiel Lagoon.

Fiets de geschiedenis in

Wandelend cultuur of natuur opsnuiven

Al wandelend iets van Curaçao zien, is een echte aanrader

Op het Caribische eiland zijn meer dan veertig verschillende bewegwijzerde wandelpaden voor zowel beginnende als ervaren wandelaars te vinden.

Verken het eiland op eigen houtje of ga met een gids op pad die u ondertussen alle ins en outs over de mooie natuur en rijke cultuur van Curaçao vertelt.

Cultuurliefhebbers maken een stadswandeling door Willemstad. Natuurliefhebbers kiezen voor een hike naar de top van het hoogste punt van Curaçao; de Christoffelberg. Vanaf ruim 350 meter hoog is het uitzicht prachtig.

Curacao Off Road

Off road: quad rijden

Ontdek de ruige binnenlanden van Curaçao per buggy, ATV of quad 

De vaak verrassend woeste natuur leent zich heel goed voor mooie tochten.

Er zijn verschillende bedrijven die de meest spannende off road tours aanbieden, waaronder ATV Buggy Tours.

KLM Curaçao Marathon – 25 november

KLM Curaçao Marathon op 25 november 2018

Trek de hardloopschoenen én zwembroek of de bikini maar uit de kast en begin alvast met trainen, de KLM Curaçao Marathon komt er weer aan!

Dit hardloopspektakel, vindt plaats op zondag 25 november. Deelnemers aan deze Run kunnen kiezen voor een route over 5 of 10 kilometer (wandelen of hardlopen) of trail (10,5 km). Een halve en uiteraard een hele marathon.

De route van de marathon zal voor alle deelnemers een unieke beleving worden, zelfs voor de mensen die op Curaçao wonen! Want het parcours brengt u niet alleen vanuit het Hilton Curaçao door de historische hoofdstad Willemstad, maar ook over de Koningin Emma pontonbrug en zelfs over de hoge Juliana brug met prachtig uitzicht over Punda en Otrobanda.

Het startbewijs is inclusief tijdsregistratie, uw medaille en een dri fit Runner T-shirt.

kans op twee startbewijzen voor de KLM Curaçao Marathon dit jaar, inclusief tickets van KLM en 6 overnachtingen

TIP: Hardlopers kunnen zich in Nederland alvast voorbereiden en in Curaçao sfeer komen tijdens de KLM Beach Run van 5 of 10 kilometer op het Scheveningse strand op zondag 24 juni.

Als deelnemer aan deze gezellige Run maakt u automatisch kans op twee startbewijzen voor de KLM Curaçao Marathon dit jaar, inclusief tickets van KLM en 6 overnachtingen. Dat wilt u niet missen!

Meer informatie over beide runs en inschrijving is te vinden op:

 https://www.facebook.com/klmcuracaomarathon 

 https://curacaomarathon.com/scheveningen  

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op. 

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding