Nieuws Juli

Top 5 meest romantische activiteiten op Aruba

Top 5 meest romantische activiteiten op Aruba

Op One Happy Island Aruba vindt u uitgestrekte parelwitte stranden zover het oog reikt, een adembenemende diepblauwe zee en natuurlijk het hele jaar door zon.

Kortom; de perfecte ingrediënten voor een idyllische vakantie.

Aruba biedt echter nog veel meer voor een superromantische trip met uw partner.

Suppen in de branding of Culinair genieten aan het strand

Check hier onze top 5 meest romantische activiteiten op dit tropische paradijs:

1.Stand Up Paddle Boarden in de mangroven

Stand Up Paddle Boarden, ook wel suppen genoemd, is één van de meest populaire watersportactiviteiten op het eiland. Deze sport beoefent u rustig water waarbij u in balans blijft door de surfplank met een lange roeispaan voort te bewegen terwijl u staat.

Wilt u in een paradijselijke omgeving met uw geliefde al peddelend van Aruba’s schitterende kustlijn genieten?

Kom dan naar Mangel Halto (dat letterlijk hoge mangroven betekent). Mangel Halto is een afgelegen strand aan de zuidoostkust van Aruba en wordt gekenmerkt door prachtige natuur, een heldere turquoise zee en ultieme rust.

2. Een frisse duik in de Natural Pool

Aan de Noordoostkust, waar u langs verlaten baaien en stranden tourt, bevindt zich een natuurlijk zwembad.

Een kom van vulkanisch gesteente fonkelt hier in de felle passaat.

In deze zogeheten Natural Pool kunt u heerlijk zwemmen of snorkelen terwijl de hoge golven over de rotsen gutsen. Het is een hele klim om dit natuurverschijnsel te bereiken, maar als u eenmaal samen in het water ligt of snorkelend een school kleurrijke vissen tegenkomt, dan weet u dat het de tocht meer dan waard was.

3. Dineren aan de branding

Met meer dan 200 restaurants is het overal op Aruba culinair genieten. Of u nu in een lokaal vistentje uw zelf gepelde garnalen met een verfrissend biertje wegspoelt of op sterrenniveau dineert, op Aruba raakt u niet uitgegeten.

En bij prachtige uitgerekte stranden horen natuurlijk ook romantische restaurants aan de branding waar u met uw voeten in het zand het glas heft terwijl de goudgele zon langzaam in de zee zakt.

Couples massage of wandelen in Arikok park

4. Een ochtendwandeling door nationaal park Arikok

U moet er wel wat voor over hebben (lees: vroeg opstaan), maar dan hiket u wel op het mooiste tijdstip van de dag door Aruba’s spectaculaire ruige en ongerepte landschap in nationaal park Arikok.

Arikok is de perfecte plek om kleurrijke vogels, ezels, geiten, hagedissen en andere bijzondere diersoorten te spotten, te midden van torenhoge cactussen en weelderige divi divi bomen. 

Wie flink doorstapt, loopt door het park linea recta naar de meest oogverblindende stranden ooit zoals Dos Playa en Boca Keto.

5. Couples massage op het strand

Op vakantie wilt u natuurlijk niks liever dan ontspannen terwijl de stress letterlijk van u afwaait.

Op Aruba kunt u bij divers spa’s een heerlijke couples massage boeken. Wie het romantische plaatje helemaal compleet wil maken boekt een massage op het strand. Dan liggen u en uw wederhelft zij aan zij op twee massagetafels en worden al uw spierknopen vakkundig losgemaakt terwijl de zee op de achtergrond ruist en u een licht briesje op uw huid voelt.

logo Aruba

Via het zoekmenu kunt u reizen zoeken en boeken. Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. 

Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding