Nieuws Juli

Tenerife

  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1

Tenerife

De lange en zonnige zomerdagen op Tenerife, met zijn aangename klimaat, zijn ideaal voor relaxen op de prachtige stranden.

Ook de actieve vakantieganger komt hier aan zijn trekken. Op Tenerife vindt u ook prachtige natuur en spectaculaire pretparken.

De originele Atlantische keuken, luxe welnesscentra, talloze concerten en zomerse “fiestas”; dit zijn de ideale ingrediënten voor de ideale (zomer)vakantie!

Tenerife voor iedereen

Er zijn mensen die de hele dag willen genieten van een lichte zeebries terwijl ze zonnen op het strand, helemaal zorgeloos.

Tenerife is perfect voor dit type reizigers met zijn uitgestrekte zandstranden met wit of zwart vulkanisch zand.

Als u een actievere reizigers bent, kunt u zich uitleven met het grote aanbod aan watersporten: van windsurfen, kitesurfen of surfen tot duiken of suppen.

Tenerife is perfect voor alle type reizigers

Natuurliefhebber?

Bezoek het Nationale Park Teide, dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Met 3.718 meter is de Teide de hoogste berg van Spanje. Een onmisbaar vulkanisch spektakel dat u van dichtbij kunt bekijken middels de moderne kabelbaan die u naar de top brengt.

In Natuurpark Teno en in Natuurpark Anaga, wachten weelderige laurierbossen u op met karakteristieke reusachtige varens die dateren uit het Tertiair tijdperk. Als u van plan bent om Tenerife op een meer actieve manier te ervaren, dan kunt u op Tenerife heerlijk van wandelen, fietsen of zelfs paragliden!

Een onmisbaar vulkanisch spektakel

Voor het hele gezin

Twee van de beste themaparken ter wereld, de dierentuin Loro Parque en het waterpark Siam Park liggen beide op het eiland.

De piramides van Güímar, Aqualand, Jungle Park, kartbanen en Forestal Park zijn andere perfecte mogelijkheden voor een dagje uit met het hele gezin.

In de zomermaanden vindt u op Tenerife de leukste en populairste festivals. Vrijwel elke stad en dorp heeft een festival en dit zijn ideale momenten om te mengen met de locals en om wat eilandtradities uit de eerste hand te leren kennen. Tussen juli en september zijn er ook tal van concerten en muziekfestivals voor elke muzieksmaak.  

Logo

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding