Nieuws Juli

Onze reisverzekeringen

  • pic 1

Basis, Comfort of Optimaal

Onze reisverzekering kent 3 verschillende dekkingsniveaus: Basis, Comfort en Optimaal.  

Welke u ook kiest, u bent altijd verzekerd voor personenhulp en een vergoeding van onvoorziene kosten.

Dus als u eerder terugkeert om een verzekerde reden of noodgedwongen langer moet blijven door ziekenhuisopname, krijgt u de kosten daarvoor vergoed.

Maar welke dekking is voor u de beste keuze? Dat hangt af van de vergoeding die u wilt krijgen mocht er iets misgaan op vakantie.  

Basis
Voor de Basis-reisverzekering betaalt u de laagste premie. u bent standaard verzekerd voor hulp van de Europeesche Hulplijn, die u de weg wijst naar de juiste (medische) hulp in noodgevallen. Mocht er iets misgaan op vakantie, bijvoorbeeld uw bagage raakt kwijt, dan krijgt u daarvoor een beperkte vergoeding.

Comfort
Met de Comfort-reisverzekering bent u verzekerd tegen dezelfde risico’s als bij de Basis-reisverzekering. Maar voor de dekkingen die u zelf kiest -- zoals geneeskundige kosten, ongevallen of bagage – krijgt u een ruimere vergoeding. De premie voor deze aanvullende dekkingen is dan ook hoger.

Optimaal
Wil u geen enkel risico nemen? Dan is de Optimaal-reisverzekering van de Europeesche perfect voor u. Dit is de meest uitgebreide reisverzekering. Bagage, geneeskundige kosten en rechtsbijstand zijn hierin standaard meeverzekerd. Raakt uw bagage zoek, dan vergoeden wij de nieuwwaarde van de bagage wanneer uw spullen maximaal 2 jaar oud zijn. u hoeft hiervoor geen eigen risico te betalen. 

Bij een Kortlopende Reisverzekering is het premieverschil tussen Comfort en Optimaal slechts €0,20 bij Europadekking en €0,30 bij Werelddekking. Dus voor een toeslag van maximaal € 0,30 per dag kunt u profiteren van de voordelen van de Optimaal reisverzekering:

  • Een bagagedekking van maar liefst €5.000 p.p. (bij Comfort €3.000)
  • iPods, tablets, laptops, computer- foto- en filmapparatuur (inclusief software) verzekerd tot €2.500 per persoon (bij Comfort €1.500)
  • Mobiele telefoons tot €500 per persoon (bij Comfort €300)
  • Géén eigen risico (bij Comfort €50)
  • Maar liefst 2 jaar nieuwwaardedekking op u bagage

Gaat u overwinteren in een zonnig land of een halfjaar in het buitenland stagelopen voor een voltijdstudie? Kies dan voor onze Doorlopende Verzekering voor Reizen met Optimaaldekking.  Met deze verzekering bent u maar liefst 180 dagen aaneengesloten wereldwijd verzekerd.

Verzekeringen kunt u direct afsluiten op de webpagina van uw reisadviseur. Of wilt u meer hulp bij het kiezen van de juiste dekking?  Uw persoonlijk reisadviseur informeert u graag.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding