Nieuws Juli

Silverjet

‘La Dolce Vita’

Silverjet Vakanties

Met de cabrio een bezoek brengen aan de Vesuvius en de Amalfikust. ’s Avonds heerlijk dineren in één van de vele toprestaurants in de Toscane. Of met de scooter een rustig, zonovergoten strand vinden in Sardinië of Sicilië?

Dwalen tussen de olijfbomen in Puglia? Of een goed glas wijn tijdens een zwoele avond op een mondain terras in één van de bruisende Italiaanse steden?

Dat is Italië op de Silverjet manier. 

La Dolce Vita

Sardinië

Ontdek de charme van dit Italiaanse eiland

Het lijkt wel of de natuur op het eiland haar fantasie op de vrije loop gelaten heeft: woeste landschappen, prachtige zandstranden, kleine dorpjes in de bergen en een smaragdblauwe zee.
Silverjet biedt hier een diverse selectie tophotels voor jong en oud.

5* L’ea Bianca Luxury Resort,

5* L’ea Bianca Luxury Resort, idyllische privacy

Een romantisch boutique hotel gelegen aan de geliefde en mondaine Costa Smeralda met haar kristalhelder water, unieke rotsformaties en ontelbare baaien.

Hier is het ultiem genieten aan het fantastische zwembad met ligbedden en parasols om heerlijk te relaxen of te genieten van een goed glas Italiaanse wijn.

5* Chia Laguna, exclusief sportief

Het exclusieve Chia Laguna Resort bestaat uit verschillende hotels, waaronder het gezinsvriendelijke Chia Village.

Bekend om het uitgebreide aanbod sportfaciliteiten waaronder golf, fietsen, varen en paardrijden en 2 exclusieve voetbal  academy’s. onder leiding van Premier League spelers.

Het wordt omgeven door een uniek duinlandschap en de mooiste zandstranden van de Middellandse Zee vindt u op korte afstand.

5* Chia Laguna

Kies uit de vele mogelijkheden

Uw persoonlijke reisadviseur is volledig op de hoogte van alle Zomer Specials van Silverjet.

Het regelmatig wisselende aanbod geeft voldoende mogelijkheden voor een voordelige luxe vakantie, waarbij u toch comfortabel kunt reizen.

Silverjet boekt u bij uw reisagent

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. 

Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding