Nieuws Juli

Isropa Couleur locale rondreizen

Leer een vakantiebestemming écht kennen

Verblijf in Couleur Locale accomodaties

Couleur locale accommodaties zijn kleinschalige accommodaties die vrijwel altijd landelijk gelegen zijn buiten de toeristische centra.

Er is haast niets leukers dan een bestemming met een eigen huurauto ontdekken en onderweg te overnachten in verschillende ‘couleur locale’ accommodaties

Het is dé perfecte manier om kennis te maken met de bevolking en een bestemming goed te leren kennen.

Couleur Locale Fly drive Isropa

Couleur locale accommodaties

Iedereen wil graag een unieke vakantie

Een bijzondere ervaring die je vakantie compleet maakt en waar je met plezier op terugkijkt.

Couleur locale accommodaties zijn kleinschalig, hebben vaak een rustige ligging en onderscheiden zich door een zeer persoonlijke service.

Ze variëren van eenvoudig tot zeer luxe, maar bieden allemaal de uitgelezen mogelijkheid om een bestemming echt te ervaren.

Fly Drive

Een perfecte manier om in deze accommodaties te verblijven is tijdens een fly-drive

Reis in uw eigen tempo, maak stops waar u maar wilt en ervaar een bestemming op geheel eigen wijze.

Isropa biedt diverse couleur locale fly-drives aan op meerdere bestemmingen. We lichten de leukste er voor u uit!

Verblijf in de woestijn tijdens een fly drive Marokko

10-daagse route van de 1000 Kasbahs in Marokko

Steek de Hoge Atlas over en doorkruis het grote Zuiden. Overnacht in een tentenkamp aan de voet van het Merzouga duinlandschap en eindig in het bruisende Marrakech.

Ook tijdens deze reis overnacht u uitsluitend in kleinschalige en authentieke couleur locale accommodaties.

8-daagse fly-drive door Noord-Portugal met overnachtingen in Solares

Een gevarieerde fly-drive door het prachtige landschap van authentiek Noord-Portugal. De beste manier om kennis te maken met het ‘echte’ Portugal en haar rijke geschiedenis, natuur en cultuur is met een verblijf in één van de vele, landelijk gelegen solares.

Solares zijn statige herenhuizenelegante landhuizen of rustieke boerenhoeves die met veel liefde en zorg en oog voor detail schitterend zijn gerestaureerd in de originele stijl.

8-daagse couleur locale fly-drive op Cyprus

Er is bijna niets leukers dan Cyprus met een eigen huurauto te ontdekken en onderweg te overnachten in verschillende couleur locale accommodaties in onder andere Tochni en het Troodos gebergte.

Het is dé perfecte manier om relatief klein Cyprus op een gevarieerde manier te leren kennen.

10-daagse couleur locale fly-drive op Malta

Deze fly-drive is een mooie combinatiereis waar u in de meest sfeervolle en kleinschalige accommodaties van Malta en Gozo verblijft. De eerste nachten verblijft u in de hoofdstad Valletta, dan een paar dagen op het zustereiland Gozo en daarna weer terug naar het hoofdeiland Malta voor een verblijf in Sliema.

8-daagse Kibboets Experience in Israël

Tijdens een fly-drive met overnachtingen in kibboets hotels ziet u meer dan alleen de bekende highlights van Israël en krijgt u daarnaast iets mee van het leven buiten de grote steden en de bekende plaatsen.

De kibboetsiem worden vaak door veel groen en landelijk natuurschoon omgeven. Omdat ze verspreid door het land liggen, met elk hun eigen karakter, lenen deze accommodaties zich bij uitstek voor een fly-drive.

Verblijf in authentieke accommodaties tijdens Isropa Fly Drive reizen

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding