Nieuws Juli

Holiday Extra - airport lounges

Slim op reis met Holiday Extras!

Een ideale manier om rustig te wachten op de luchthaven of tijdens een langere overstap

Holiday Extras biedt u een ontspannen en goedkoop begin van uw vakantie aan met verschillende reis extra’s waaronder ook luchthaven lounges wereldwijd.

Holiday extras airport lounges

Airport Lounges

Kindvriendelijk 

De lounges die wij wereldwijd aanbieden zijn kindvriendelijk.

Hoe fijn is het dat de kinderen voor de vlucht nog even lekker rond kunnen lopen en hun energie kwijt kunnen. De lounges zijn afgesloten dus ze kunnen heel de lounge door lopen zonder hun ouders kwijt te raken.

Full Service 

Verder kunt u in de lounges ook onbeperkt eten en drinken. Er zijn altijd warme en koude maaltijden in buffet vorm beschikbaar en de maaltijden worden op het dagdeel aangepast.

Een leukere manier van "wachten" 

Holiday Extras biedt toegang aan tot luchthaven lounges wereldwijd, waar u de wachttijd kan doorbrengen na de check- in of tijdens een langere overstap op een veel leukere manier dan in de overvolle wachtruimtes van de luchthaven.

De lounges zijn inclusief koude en warme maaltijden, frisdranken en alcoholische dranken, wifi, relaxstoelen en speciaal voor de kinderen is er een speelhoek.

Ontspannen...

U kunt ook heerlijk zitten in de relaxstoelen en hier rustig wachten op de vlucht. Daarnaast zijn er in de meeste lounges ook badkamers aanwezig waar u zich kunt opfrissen.

Uiteraard is er ook wifi beschikbaar en voldoende oplaad punten. Dus een heerlijk relax begin van de vakantie.

Ontspannen wachten in een airport lounge

Lounges op de luchthaven hebben een beperkte ruimte en zijn exclusief.

Alleen met een vooraf boeking wordt er toegang gegarandeerd.

Full service airport lounges

Park, sleep, fly

Naast de luchthaven lounges wereldwijd  biedt Holiday Extras ook parkeerplaatsen en hotels bij de terminal aan, als ook parkeerplaatsen en hotels in de omgeving van de lucht- en cruise haven.

Deze parkeerplaatsen zijn inclusief transfer van en naar de luchthaven.

Waarom Holiday Extras?

  • Alle parkeerplaatsen die aangeboden worden, beschikken over hoge veiligheidstandaarden waar Holiday Extras ook garant voor staat.
  • Gegarandeerde gereserveerde parkeerplaatsen. U hoeft niet te zoeken en staat niet voor verassingen.
  • Transfer is altijd inclusief en ook bij terugkomst.
  • Holiday Extras heeft al meer dan 32 jaar ervaring in services om de vakantie compleet te maken!
  • Zeer aantrekkelijke prijs / kwaliteitsverhoudingen op parkeerplaatsen en hotels bij lucht- en cruisehavens, voor een goed begin van uw vakantie.
  • Leuke hotelaanbiedingen die zeer geschikt zijn voor families met kleine kinderen, bij vroeg vertrek of late terugkomst.

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op. 

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding