Nieuws Juli

Curaçao

  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1

5X DE MEEST INSTAGRAMMABLE PLEKKEN VAN CURAÇAO

Wil jij adembenemende foto’s op je instafeed?

Dan moet Curaçao bovenaan je travel bucketlist komen te staan! 

Tropische stranden, een knalblauwe zee, kleurrijke huizen en pittoreske straatjes. Laat je inspireren en pak jouw instamomentje op deze vijf hotspots:

Punda Wings, schildpadden bij Playa Piskado, gekleurde huizen in Willemstad, Shete Boka en Schommelen bij Kokomo Beach 

Punda Art - Urban Angel

Laat je inspireren en pak jouw instamomentje op deze vijf hotspots.

1. Geef jezelf vleugels: Punda Wings

Alsof Willemstad nog niet fleurig genoeg is met al die vrolijk gekleurde gebouwen, hebben lokale straatkunstenaars toch nog lege plekken weten te vinden die als canvas dienen voor hun prachtige muurschilderingen. Soms indrukwekkend groot, dan weer innemend klein.

Het kunstwerk met de naam Punda Wings (ook wel bekend als Angel Wings), behoort tot één van de meest gefotografeerde murals – en het is wel duidelijk waarom. Dit prachtige kunstwerk is gemaakt door Avantia Damberg.

2. Selfies met schildpadden bij Playa Piskado

Ben je van plan te gaan snorkelen in het heldere, azuurblauwe water van Curaçao? Vergeet dan niet je onderwatercamera mee te nemen. Eén van de mooiste ervaringen die je hier kan opdoen is het zwemmen met zeeschildpadden.

Dat kan bijvoorbeeld bij Playa Piskado, waar lokale vissers hun vers gevangen vis schoonmaken bij de pier. Het visafval gooien ze terug in zee: het favoriete maaltje van de altijd relaxed ogende schildpadden. Zo snorkel je net zo relaxed tussen deze wonderlijke zeedieren.

Punda Handelskade en Shete Boka

3. De gekleurde huizen in Willemstad

Zeg je Curaçao, dan denk je gelijk aan de regenboog aan kleuren waarin veel van de gebouwen zijn geschilderd.

De gekleurde gebouwen aan de Handelskade in Willemstad zijn misschien wel de bekendste van allemaal, maar ook in de hippe wijk Pietermaai kom je ogen tekort door de explosie aan kleuren. In de smalle straatjes stuit je om de haverklap op zuurstokkleurige panden die je dwingen om even casual tegen de historische gevel aan te leunen voor een fijn Instagram-plaatje.

4. Indrukwekkend natuurgeweld bij Shete Boka

Veel spectaculairder wordt het niet: in natuurpark Shete Boka (de zeven inhammen) aan de noordkant van Curaçao is de kust ruw en de zee wild. De metershoge golven die met veel geweld tegen de rotsen slaan zorgen voor een prachtig plaatje.

De verschillende uitzichtpunten die je kunt bezoeken zijn o.a.: Boka Tabla, Boka Pistol en de Natural Bridge. Dit zorgt voor sensationele fotomomenten!

5. Schommelen bij Kokomo beach

Instagram en schommels zijn natuurlijk een gouden combinatie. Helemaal op zo’n tropische locatie als Curaçao. Ga daarom tijdens zonsondergang naar beach club Kokomo Beach bij Westpunt, bestel een cocktail en klauter op één van de schommels die er, alsof het de gewoonste zaak van de wereld is, heel pittoresk in de helderblauwe zee staan.

Kokomo Swings

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

Curaçao boekt u bij uw reisagent

Vertrekdatum

Voorkeur Accommodatie

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding