Nieuws

Verken Aruba op een duurzame manier

  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1

Verken Aruba op een duurzame manier

Aruba staat bekend om de parelwitte stranden, de kristalheldere Caribische zee en de veelzijdige natuur. Om niet alleen nu, maar ook in de toekomst van de mooiste natuurschatten te genieten, is het belangrijk om zo goed mogelijk met de planeet om te gaan. En wist je dat je eenvoudig een positieve impact kunt leveren tijdens je bezoek?

Verblijf bij een eco-vriendelijke accommodatie

Een zwembad, een suite voor het hele gezin of je accommodatie pal aan het strand, het vinden van jouw perfecte verblijfsplek heeft soms nogal wat voeten in de aarde. Als je dan toch een wensenlijstje maakt, voeg er dan ook het boeken van een eco-vriendelijke accommodatie aan toe. Door voor een eco-accommodatie te kiezen, steun je initiatieven die minder schadelijk zijn voor het milieu. Daarmee hoef je echt niet op luxe en comfort in te boeten. Je geniet alsnog van een topvakantie, maar dan op een duurzame wijze.

Aruba

Verken Aruba op een duurzame wijze

Ook op Aruba verken je het eiland moeiteloos op een duurzame manier. Vanzelfsprekend kun je een auto huren, maar je kunt er ook voor kiezen om met het openbaar vervoer te reizen. De lokale busmaatschappij Arubus is de beste manier om over het eiland te reizen. Het is betaalbaar en zeker beter voor het klimaat. En nu wij het er toch over hebben, je kan ook een fiets huren bij een van de fietsverhuurbedrijven op Aruba. Voor korte afstanden is de fiets ideaal. En daarbij nog duurzamer. 

Aruba

Neem deel aan duurzamere activiteiten

Naast je verblijf en het vervoer kun je er ook voor kiezen om aan duurzamere activiteiten deel te nemen tijdens je vakantie. Wie van watersporten houdt is op het One happy island aan het juiste adres. En kies je voor een groener alternatief dan ga je bijvoorbeeld niet jetskieen, maar wind- of kitesurfen. Met laatstgenoemden ben je enkel afhankelijk van de windvlagen om over het kristalheldere water te kunnen razen. Dit is een eenvoudige manier om je voetafdruk te beperken. 

Aruba 

Steun de lokale bevolking

Als het op activiteiten aankomt zijn er talloze tours en sightseeingmogelijkheden waar je aan deel kunt nemen. Van hiken tot het verkennen van de veelzijdige natuur, de mogelijkheden zijn oneindig. Wanneer je jouw favoriete activiteit hebt geselecteerd raden wij aan om je tour bij een lokale gids te boeken. Zo steun je lokalen financieel en weet je zeker dat jouw bijdrage direct terugvloeit naar de lokale economie.  

 

 Aruba

 

The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op. 

Aruba

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding