Nieuws

Tenerife, vol emoties!

 • pic 1
 • pic 1
 • pic 1
 • pic 1
 • pic 1

Lees voor je bezoek aan Tenerife deze tien essentiële weetjes over het eiland.

Tenerife is het grootste eiland van de Canarische Eilanden en dankzij de ruim 300 zondagen per jaar een heerlijke bestemming gedurende het hele jaar. Met historische plaatsen, typische Canarische wijn, ontspannende wellness activiteiten en de slapende vulkaan El Teide is Tenerife de perfecte bestemming voor een veelzijdige vakantie.

 1. Tenerife heeft twee UNESCO locaties, het Teide National Park en de stad San Cristóbal de La Laguna. Ook vind je het biosfeerreservaat Anaga Rural Park op het eiland. 

 2. Vanwege de helderheid en zuiverheid van de lucht behoort Tenerife tot ‘s werelds beste plekken om sterren te kijken.

 3. Het eiland heeft charmante en zeer goed onderhouden historische centra zoals Garachico, Puerto de la Cruz, La Orotava en Icod de los Vinos.

 4. Het Casa del Vino is een onmisbare plek voor wijnliefhebbers. Leer alles over de oorsprong en proef de beste wijnen van Tenerife.

 5. Met een lengte van 17 kilometer is de Cueva del Viento de grootste vulkanische grot van Europa en tevens een van de langste ter wereld.

 6. Tenerife is de enige plek op aarde waar walvissen het hele jaar door erg dicht bij de kust te zien zijn. Ze bevinden zich op slechts vijf kilometer afstand. 

 7. Wat zeker indruk zal maken is een bezoek aan natuurfenomeen De Giants’ Cliff (Acantilado de Los Gigantes).

 8. Bezoek de oeroude Drago Milenario-boom in de wijnstad Icod de los Vinos.

 9. Geniet van ongelooflijke themaparken als Loro Parque (Puerto de la Cruz), Siam Park (Adeje), Aqualand (Adeje) en Pirámides de Güímar. Perfect voor een leuke dag met de kinderen. 

 10. Santa Cruz de Tenerife is de hoofdstad van het eiland en brengt geweldige winkel- en vrijetijdsmogelijkheden samen. Santiago Calatrava heeft zijn stempel gedrukt op het imposante Auditorio de Tenerife.

Tenerife   Tenerife

 Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

Aruba

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding