Nieuws Januari

Etihad

“Dit jaar wil ik meer reizen”

Is “meer reizen” ook één van uw goede voornemens voor 2019?

Profiteer nu van spectaculaire aanbiedingen tijdens de Etihad Global Sale! Kies uw favoriete bestemming en boek vóór 25 januari 2019.

Etihad biedt een dagelijkse rechtstreekse vlucht van Amsterdam naar Abu Dhabi

Over Etihad Airways

'airline of choices' 

Bij Etihad Airways zijn ze er trots op een 'airline of choices' te zijn, waardoor de gasten precies kunnen kiezen hoe ze reizen en vliegen.

Etihad Airways is de nationale luchtvaartmaatschappij van de Verenigde Arabische Emiraten en vliegt vanuit Abu Dhabi. Het emiraat Abu Dhabi is een gevarieerde en levendige stad met een rijk erfgoed, boeiende cultuur en adembenemende ervaringen.

Etihad biedt een dagelijkse vlucht van Amsterdam naar Abu Dhabi en van hieruit vliegt u verder naar verschillende bestemmingen in Azië, Australië, Afrika en het Midden-Oosten.

Of u nu Business of Economy vliegt, u zult de nieuwste vliegtuigen, de nieuwste entertainmentsystemen en de beste dinermogelijkheden ervaren.

Vlieg verder naar verschillende bestemmingen in Azië, Australië, Afrika en het Midden-Oosten.

Personaliseer uw ervaring aan boord

Houdt de stoel naast u vrij, upgrade naar Business of First Class of ervaar het bekroonde “First Class Apartment” in de lucht

Dineer op elk moment met de unieke menu’s of neem een snack om van te genieten tijdens een film.

Verslaafd aan de nieuwste series? Dat regelen ze ook met het entertainmentsysteem aan boord, waaronder live tv-kanalen, films, series en documentaires.

Waarom vliegen met Etihad?

Reis op uw eigen voorwaarden!

Als u met Etihad vliegt, kiest u zelf hoe u reist. Reis met of zonder bagage, geniet van het uitgebreide entertainmentaanbod of doezel weg in de comfortabele stoelen met extra beenruimte.

Etihad heeft meer flexibele opties gecreëerd zodat u kunt reizen op uw voorwaarden en niet die van de luchtvaartmaatschappij.

Uw Etihad vlucht boekt u bij uw The Travel Club reisagent

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding