Nieuws

Bezoek topattracties met de TUI Pass

  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1

Bezoek topattracties met de TUI Pass

Met de onlangs gelanceerde TUI Pass kun je bepaalde topattracties op een bestemming tegen een speciaal gereduceerd tarief bezoeken. Zo verken je de bestemming zonder stress en op je gemak. Ontdek bezienswaardigheden zoals monumenten, themaparken, wijnmakerijen, grotten en nog veel meer.  De TUI Pass is momenteel beschikbaar op Mallorca en Gran Canaria in vier formats: Mallorca Arts & Culture, Mallorca for Families, Best of Gran Canaria en Gran Canaria Family Pass. De TUI Pass wordt binnenkort uitgebreid naar meer bestemmingen


TUI Experiences

Bovendien is de TUI Pass heel makkelijk te gebruiken. Jouw reisadviseur koopt het ticket voor je en ontvangt een bevestigingsmail met een link naar de mobiele pas. Je krijgt dan een lijst te zien van speciaal samengestelde attracties die je kunt bezoeken binnen de geldigheidsduur van de pas. Klik vervolgens op de attractie voor meer informatie en toon de mobiele pas bij de attractie. De TUI Pass is een efficiënte en voordelige manier om het beste van een bestemming te ontdekken. 

TUI Experiences

TUI Experiences

Neem voor meer informatie contact op met uw persoonlijke reisadviseur. Let op: dit is slechts een selectie van ons totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties in binnen- en buitenland.

 

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding