Nieuws

Beleef Halloween en de meest magische kerst in Disneyland Paris®

  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1

Beleef Halloween en de meest magische kerst in Disneyland Paris®

Heb jij nog geen plannen voor komende herfst of winter? Beleef dan een vreseleuk Halloween of een magische kerst in Disneyland Paris®. Het park zit vol met sfeervolle versieringen en overdag geniet je van feestelijke themaparades met alle Disney Figuren. 

Beleef de meest magische kerst in Disneyland Paris®

Disney Betoverende Kerst komt weer terug van 12 november 2022 t/m 8 januari 2023. Dit jaar laat de 30e verjaardag van het park de kerstmagie meer stralen dan ooit! Het Disneyland Park wordt sprookjesachtig versierd en de Disney Figuren maken zich klaar voor een onvergetelijk kerstseizoen met je familie of vrienden. Ook Mickey's Dazzling Christmas Parade komt weer terug. Deze sprankelende parade met Mickey en zijn vrienden, de Disney Prinsessen en de Kerstman laat Main Street, U.S.A. stralen. Er zijn twee versies, een overdag en een 's avonds. Bewonder de sfeervolle kerstversieringen zoals de gigantische kerstboom die in duizend kleuren schittert op Town Square. Feestelijke kerstlampjes verlichten de weg naar het kasteel van Doornroosje. Informeer bij mij naar de flexibele voorwaarden en de beste prijzen voor jouw winterverblijf.

Disney

Disney Halloween Festival van 1 oktober t/m 6 november 2022

De Disney Schurken zijn er weer en dit jaar zijn ze geniepiger en brutaler dan ooit. Bereid je voor op een verschrikkeleuke sfeer van betoverende ontmoetingen, spooktaculaire attracties en een heksenhoed vol schrikbarende verrassingen. De Halloweensfeer is overal waar je kijkt. Van Main Street, U.S.A. tot het kasteel van Doornroosje vind je schattige geesten en lachende pompoenen. In Frontierland is er zelfs een kleurrijk festival met levendige muziek en swingende skeletten. Ook sluipen er deugnieten als Kapitein Haak, Cruella de Vil, Maleficent en de Hartenkoningin rond die je willen verrassen. Durf jij ze te benaderen voor een onvergetelijke ontmoeting?

Disney

Welkom in het MARVEL universum

Het gloednieuwe MARVEL themaland is nu open. Het is tijd voor missies met de Avengers in het Walt Disney Studios Park. Oproep aan alle helden. Sluit je aan bij de Avengers in hun epische nieuwe themaland in het Walt Disney Studios Park en beleef samen machtige MARVEL missies.

Disney 

De 30e verjaardag van Disneyland Paris®

Disneyland Paris® straalt magischer dan ooit tijdens de spectaculaire 30e verjaardag. Vier dit feest vol nieuwe shows, belevenissen en festiviteiten mee! 

 Disney

 

The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op. 

Disney

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding