Nieuws Februari

Sunny cars - Vijf keer slimmer een auto huren

Vijf keer slimmer een auto huren

Als expert in autohuur helpen we u graag bij het regelen van een zorgeloze reis. Daarom bieden we bij autohuur het all-in product van Sunny Cars aan waarmee alles gedekt is.

Hierbij 5 tips waarmee u nét even slimmer uw huurauto kunt regelen.

Vijf keer slimmer een auto huren - Als expert in autohuur helpen we u graag bij het regelen van een zorgeloze reis

1. de 24 uurs regel

Wist u dat autohuur per 24 uur wordt berekend? Dus reserveert u van 13.00 uur tot 13.00 uur de volgende dag, dan betaalt u 1 dag. Maar huurt u de auto tot 15.00 uur, dan komt er een volle dag bij.

Huurt u van 09.00 tot 17.00 uur, dan mag u de auto eigenlijk tot de volgende dag 09.00 uur houden voor dezelfde prijs. Maak dus slim gebruik van deze regel en haal het maximale uit uw huurperiode.

2. Grensoverschrijding

Vijf keer slimmer een auto huren – In veel landen mag u probleemloos met de huurauto de grens over

In veel landen mag u probleemloos met de huurauto de grens over. Maar niet altijd. Doet u dit in deze landen zonder toestemming, dan vervalt de verzekering. Geef het dus altijd aan wanneer u van plan bent de grens over te gaan. Dan kunnen we het vooraf schriftelijk voor u vastleggen bij de lokale verhuurder en de verzekeringspapieren regelen.

3. Drop off box

Vertrekt uw vlucht op een erg vroeg tijdstip? Geen probleem. Vaak kan u de huurauto ook buiten de openingstijden van een verhuurkantoor inleveren. Meestal gaat dit via een drop-off box waar u de sleutel in gooit. Maakt u hier gebruik van, let dan goed op de staat van de auto en of u geen schade heeft. Maak desnoods foto’s!

4. Creditcard

Nooit vergeten: een creditcard op naam van de hoofdbestuurder. Deze is namelijk vrijwel altijd verplicht om de waarborg mee te voldoen. Heeft u zelf geen creditcard maar een medereiziger wel? Boek dan een AD-pakket en zet de boeking op naam van de medereiziger. Ter plaatse kunt u als extra bestuurder bijtekenen en alsnog zorgeloos rijden.

5. Adresaflevering

Het is ook mogelijk om de huurauto af te laten leveren bij het hotel of appartement. Op veel populaire bestemmingen is dit zelfs kosteloos! Deze service is bijvoorbeeld erg handig als u met een nachtvlucht aankomt en niet meteen de huurauto wilt ophalen. Of als u de auto maar een paar dagen wilt huren.

Tip: De meeste reserveringen voor adresaflevering worden gepland rond 10.00 uur. Dit kan wachttijden veroorzaken. Laat u de auto bijvoorbeeld de avond ervoor afleveren, dan hoeft u ’s morgens niet te wachten en kunt u direct wegrijden!

Als u de auto ook weer ’s avonds laat ophalen, blijft u binnen de 24-uursregel en komt er geen extra huurdag bij.

Vijf keer slimmer een auto huren – Laat u de auto bijvoorbeeld de avond ervoor afleveren

Boek gemakkelijk online uw huurauto:

Ga naar 'Mijn Persoonlijke Pagina' om een huurauto te reserveren.

Sunny Cars

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding