Nieuws Februari

Euram - Rondreizen met kinderen

Rondreizen met kinderen

Amerika voor alle leeftijden 

Rondreizen met kinderen - Wigwam

''Mam, zijn we er al?''

Ik verveel me! Mag ik op de i-Pad?” Zomaar wat uitspraken die uw kinderen wellicht doen als u rondreist per auto. Maar niet in Amerika! Onderweg is genoeg te zien en er zijn tal van geweldige activiteiten voor alle leeftijden te vinden. Ook de bijzondere accommodaties zullen uw kinderen aanspreken. Wat denkt u van overnachten in een wigwam? Of een mooie bungalow tussen de enorme Sequioa bomen? Wij geven u graag enkele suggesties voor een onvergetelijke gezinsvakantie in het westen van Amerika.   

Begin uw reis in San Francisco

Begin uw reis in San Francisco en boek een rit met de hop-on-hop-off bus. Deze bus brengt u naar alle bekende plekken van de stad maar ook naar het iets minder bekende Haight-Ashbury. In deze oude hippiewijk zal uw modebewuste tiener een geweldige tijd hebben in de talloze vintage winkels terwijl u op een terrasje geniet van de kleurrijke huizen en bewoners van deze bijzondere wijk.

Silicon Valley

Ook zeer de moeite waard is een bezoek aan Silicon Valley. Hier vind u de hoofdkantoren van Facebook, Google, Twitter en Apple. Deze laatste heeft bij haar hoofdkantoor in het plaatsje Cupertino een enorme Apple-store met producten die nergens anders worden verkocht. Een must voor Apple-fans!

Yosemite National Park

Uw volgende stop is Yosemite National Park. Wij raden aan om tenminste 2 nachten hier te verblijven. Kies bijvoorbeeld voor een Redwoods vakantiehuis in Wawona. Deze huizen van particulieren hebben 1 tot 6 slaapkamers dus ook zeer geschikt voor grotere gezinnen. De vakantiehuizen staan in een bos vlakbij Mariposa Grove waar u meer dan 500 gigantische Sequoia bomen kunt zien.

Verken het Yosemite National Park door het maken van een privé tour onder begeleiding van een Engelse gids. Uw gids is een ranger, bioloog of fotograaf die al vele jaren in Yosemite heeft doorgebracht. Met veel passie begeleiden deze gidsen uw fietstocht, vogelexcursie of wandeltocht, afgestemd op de wensen van u en uw kinderen.

Las Vegas

Rondreizen met kinderen – The Highroller bij het LINQ Hotel

De casino’s in Las Vegas zijn niet toegankelijk voor kinderen maar er zijn genoeg alternatieven! Een ritje in The Highroller bij het LINQ Hotel mag niet ontbreken, het attractiepark Adventure Dome in het Circus Circus Hotel en ook in het Neon Museum, downtown Las Vegas zullen kinderen én volwassenen zich niet vervelen. Ook zijn er een aantal gratis attracties te bezoeken in Las Vegas. Zo is er dagelijks om 11.30 een acrobatenshow in het, overigens zeer kindvriendelijke hotel Circus Circus en ieder half uur kunt u luisteren en kijken naar een spectaculaire show van de Bellagio fonteinen met muziek van o.a. Tiësto!

Overnachten in een wigwam

Zoekt u een originele accommodatie op weg naar de Grand Canyon? In Holbrook, Arizona aan de historische Route 66 kunt u overnachten in een wigwam! Deze zijn van alle gemakken voorzien en hebben een badkamer en zelfs airconditioning. Ook staan er  permanent een aantal oldtimers geparkeerd op het terrein.  Deze wigwams zijn ook beschikbaar in San Bernadino, niet ver van Los Angeles.

Bezoek cowboystadje Williams

Onderweg naar de Grand Canyon passeert u de plaats Williams. Dit voormalige cowboystadje is niet alleen het vertrekpunt van de bijzondere trein naar de Grand Canyon maar u vindt hier ook het Bearizona Wildlife Park. U rijdt met uw huurauto een 5 kilometer lange route en onderweg speuren uw kinderen naar de zwarte beren, bisons en wolven die leven in dit gebied. Na de tocht kunt u een wandeling maken door Fort Bearizona waar de kleine en jonge dieren verblijven. Voor de allerkleinsten is er een kinderboerderij.

Los Angeles

Rondreizen met kinderen – Los Angeles

Uw reis eindigt in Los Angeles. Hier is werkelijk voor alle leeftijden van alles te doen. Van celebrities spotten in Beverly Hills, het fameuze Disneyland, de Universal Studios en fietsen langs het strand van Santa Monica. Bepaal voor vertrek naar Amerika wat u wilt zien en doen in deze enorme stad, die zo groot is als de provincie Utrecht. Wij raden u graag een hotel aan in de buurt van de door u gekozen attracties en bezienswaardigheden zodat u niet teveel tijd verliest in het verkeer.

Dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding