Nieuws Februari

Ontdek de wereld met Oad

Ontdek de wereld met Oad

Bent u op zoek naar een mooie groepsreis in Europa of ver daarbuiten? Oad heeft een uitgebreid aanbod aan prachtige rondreizen, excursiereizen en actieve vakanties.

Wilt u meer luxe en reizen in een kleinere groep? Kies dan voor een reis met de Oad Excellent bus. 

Ontdek de wereld met Oad - Kies voor een reis met de Oad Excellent bus

Oad Excellent

Reizen in een kleiner gezelschap wordt steeds populairder, evenals comfort tijdens de reis. Oad beschikt als enige touroperator in Nederland over Excellent touringcars, waarmee het hele jaar door vele  reizen worden aangeboden voor een aantrekkelijke meerprijs. U geniet dan van een ontspannen reis in een luxere touringcar en in een kleinere groep van maximaal 34 personen.

Het extra comfort van de Oad Excellent touringcar bestaat uit * comfortabele leren fauteuils (ook zijwaarts verstelbaar voor meer ruimte) , * ruim verstelbare rugleuning en voetsteun, * persoonlijk entertainmentsysteem met films, muziek en ‘een blik op de weg’, want via een webcam kunt u op uw scherm meekijken met de chauffeur, * uitklapbare tafeltjes, * gelijkvloers toilet achterin de bus (u hoeft de trap niet af ), * keuken met o.a. koelkast, koffiezetapparaat en magnetron, * extra zitje met vier stoelen en tafel bij de keuken, * gratis WiFi.  

Veel Oad rondreizen hebben zowel vertrekdata met de Oad Comfort Class bus als met de Oad Excellent bus. Aan u de keuze. Diverse reisdata kennen reeds een gegarandeerd vertrek. Ontdek de wereld met Oad – Baltische Staten

Baltische Staten

Graag lichten we een reis in Europa uit. Wat dacht u van de prachtige 12-daagse rondreis ‘Het mooiste van de Baltische Staten”. Ontdek de prachtige steden Vilnius, Tallinn en Riga. Deze reis wordt ook uitgevoerd met de Oad Excellent touringcar.

Reist u liever per vliegtuig? Boekt u dan de 7-daagse rondreis ‘Ontdek de cultuur en geschiedenis van de Baltische landen’. In dat geval start u de reis op Schiphol met een vliegreis naar Vilnius waar de rondreis vervolgens begint.  

Terug van weggeweest bij Oad: Verre Rondreizen

Ontdek de wereld met Oad – Terug van weggeweest bij Oad: Verre Rondreizen

Een prachtige Oad reis is de 18-daagse groepsreis van Johannesburg naar Kaapstad “Maak kennis met de Wereld in één land”. Tijdens deze uitgebreide rondreis bezoekt u de hoogtepunten van het prachtige en veelzijdige Zuid-Afrika. Zo gaat u op safari in het beroemde Krugerpark waar u de kans heeft om de ”Big 5” te spotten en te genieten van de mooie natuur. Naast de traditionele hoogtepunten ontdekt u tijdens deze reis een aantal minder bekende plaatsen waar unieke ervaringen wachten, zoals een township en een traditionele ‘padstal’ , waarvan de productie en verkoop van souvenirs en lekkernijen werkgelegenheid geeft aan de lokale bevolking.Indien mogelijk wordt een bezoek gebracht aan een school op het platteland. U eindigt deze reis in Kaapstad, waar een wijnproeverij is inbegrepen. Natuurlijk bezoekt u ook de beroemde Tafelberg, Robben Island, de pinguïns bij Boulders Beach en Cape Point, het meest zuidwestelijke punt van Afrika.

Waarom The Travel Club en Oad?

Waarom The Travel Club en Oad? Alle beschreven excursies zijn inclusief. Tijdens de reis wordt u begeleid door een Nederlandssprekende reisleider die in het land woont .

U verblijft in uitstekende middenklasse hotels die centraal gelegen zijn en nabij de Nationale Parken. Enthousiast geworden? Boek dan deze of één van de andere Oad verre rondreizen naar de Verenigde Staten, Indonesië, Vietnam, Maleisië, Thailand of China.

Dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding