Nieuws December

MSC Seaside is The place to be

MSC Seaside is “The place to be” 

MSC Seaside zal een unieke cruise-ervaring bieden welke in totale verbinding staat met de zee.

Aanbieding!: Tweede persoon 50% korting op een zéér brede selectie afvaarten in 2018: Noord-Europa, Middellandse Zee (incl. winter), Caribbean, Cuba, Franse Antillen & Grand Voyages

Vraag uw reisadviseur naar de data en voorwaarden.

Verbazingwekkende nieuwe cruise-ervaring

De MSC Seaside verbindt gasten met de oceaan voor een verbazingwekkende nieuwe cruise-ervaring. Met haar 360° glazen ‘boulevard’ rondom het gehele schip, diverse bars, restaurants en vele plekken om buiten te genieten kunnen gasten compleet ontspannen

MSC Seaside is The place to be - Met 360° glazen ‘boulevard’ rondom het gehele schip

De panoramalift biedt een waanzinnig uitzicht op zee, een interactief aquapark garandeert uren speelplezier en innovatieve nieuwe hutten bieden de optie voor een privéterras of jacuzzi. 

Accommodatie

MSC Seaside is The place to be - Accommodatie

De accommodatiemogelijkheden op de MSC Seaside biedt een naadloze mix van comfort en stijl, waaronder luxe suites met eigen bubbelbaden en speciaal ontworpen met elkaar verbonden hutten voor gezinnen en groepen tot 10 personen. 

Restaurants & Bars

MSC Seaside is The place to be - ButchersCut

Op de MSC Seaside kunt u genieten van het spectaculaire uitzicht op de oceaan terwijl u geniet van uw gerecht. Met negen heerlijke eetgelegenheden om uit te kiezen, waaronder vijf verfijnde specialiteitenrestaurants.

Families worden uitstekend verzorgd en er is zelfs een speciaal gedeelte van het buffet alleen voor kinderen. Voor een perfect aperitief, 's avonds laat een drankje of overdag een verfrissend drankje.. er is een keuze van twintig bars en lounges met elk met zijn eigen unieke sfeer. 

Plezier voor alle leeftijden inclusief familie-activiteiten

MSC Seaside biedt eindeloos plezier voor het hele gezin, met een complete bowlingbaan, een toegewijd gedeelte van het restaurant voor kinderen en de meest interactieve waterpark op zee met 5 verschillende glijbanen, een AquaPlay ruimte welke bestemd is voor de allerkleinsten en een avonturenparcours. ''

Daarnaast beschikt de MSC Seaside over kleurrijke speelplekken gecreëerd voor kinderen in samenwerking met LEGO® en Chicco®. 

Vaarroutes

MSC Seaside zal een unieke cruise-ervaring bieden welke in totale verbinding staat met de zee.

MSC Seaside is The place to be - routes

 MSC Seaside is The place to be - routes

De MSC Seaside neemt u mee op een geweldige reis door een van de mooiste en meest fascinerende bestemmingen in de wereld, omgeven door uitgestrekte witte zandstranden, palmbomen en een azuurblauwe zee.

De MSC Seaside vertrekt het gehele jaar door vanuit Miami voor een 8-daagse Caribbean cruise. Of combineer de Oostelijke en Westelijke Caribbean cruise tot een 15-daagse cruise.

MSC Cruises

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op. 

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding