Nieuws December

Met zekerheid een top vakantie

Met zekerheid een top vakantie 

Tijdens uw vakantie wilt u volledig tot rust komen en nergens aan hoeven denken.

First Minute Garantie, verzekerd van onze beste prijs.

Onze selectie

Thomas Cook en The Travel Club hebben een aantal bestemmingen op een rij gezet waar u volledig kunt genieten. En met de zekerheden van Thomas Cook en The Travel Club is alles goed geregeld, zodat u kan genieten van een onvergetelijke vakantie.

Laat de vakantie voorpret maar beginnen!

Betoverend Sardinië

Met zekerheid een top vakantie - Betoverend Sardinië

Het eiland Sardinië is erg veelzijdig. Geniet van de prachtige natuur en mooie stranden. Of ontdek de ontelbare baaien met kristalhelder water en de geweldige lokale keuken.

Dit alles samen met de gastvrije bevolking zorgt voor een heerlijke vakantie op ca. 2 uur vliegen.

Hoteltip: SENTIDO hotel, SENTIDO Orosei Beach

Costa de Huelva

Met haar schitterende, lange witte zandstranden en diepgroene pijnbossen is de Costa de Huelva, in het uiterste westen van Andalusië tussen de Portugese grens en het Doñana park, een  ideale omgeving om te golfen, te zeilen of gewoon te luieren in de zon.

Het Parque Nacional de Doñana, een uniek ecosysteem van meren en kreken, is een paradijs voor vogelspotters en natuurliefhebbers. En dit alles op ca. 3 uur vliegen.

Hoteltip: SENTIDO hotel, SENTIDO Ama Islantilla

Kinderparadijs Bulgarije 

Met zekerheid een top vakantie - Kinderparadijs Bulgarije            

Bulgarije heeft voor ieder wat wils. Het is een kinderparadijs met prachtige langzaam aflopende zandstranden. Ook jongeren hebben hier genoeg te beleven.

Met een zandstrand van 9 km kan iedereen zijn plekje vinden. Heeft u even geen zin in strand, dan kunt u het UNESCO beschermd Nessebar bezoeken.

Veelzijdig Tunesië

Met zekerheid een top vakantie - Veelzijdig Tunesië

Zon, zee en prachtige zandstranden kunt u vinden in Tunesië. Daarnaast heeft u hier heerlijke temperaturen en kunt u genieten van cultuur met onder anderen: eeuwenoude souks  en het colosseum van El Djem.

Als u ook nog eens van lekker eten houdt is Tunesië de ideale bestemming voor u. En dit alles op ca. 2,5 uur vliegen voor zeer scherpe prijzen.

Hoteltip: SunConnect met aquapark, SunConnect One Resort Monastir

Lesbos en de Olympus Riviera (Griekenland)

Met zekerheid een top vakantie - Lesbos en de Olympus Riviera (Griekenland)

Imposante bergen, vogelrijke moerasgebieden, eeuwenoude olijfgaarden, charmante vissershaventjes, authentieke dorpjes, kleinschalige accommodaties, ongerepte stranden en een rustige sfeer. De schoonheid van Lesbos is oneindig gevarieerd.

De Olympus Riviera is een veelzijdige vakantiebestemming. Geniet van natuur, cultuur en prachtige zandstranden. De kustlijn is 70 km lang met langzaam aflopende stranden. De beroemde Meteora kloosters liggen op 2 uur rijden. Kortom, een bestemming waar u u niet snel gaat vervelen.

Hoteltip: Smartline hotel in het centrum, smartline Mediterranean Resort

De zekerheden van The Travel Club & Thomas Cook

  • First Minute Garantie, verzekerd van onze beste prijs
  • 5 dagen bedenktijd
  • Gratis omboeken tot 4 weken voor vertrek
  • 24u tevredenheidsbelofte

Thomas Cook

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op. 

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding