Nieuws December

Magische cruise Westelijke Caribbean

Magische cruise Westelijke Caribbean 

Kiest u voor een cruise naar de Westelijke Caribbean, dan vaart u veelal naar bestemmingen als het Reggae-eiland Jamaica, waar u de Dunn’s waterval kunt beklimmen.


® Disney Cruise Line - Magische cruise Westelijke Caribbean

Cozumel 

Het Mexicaanse eiland Cozumel biedt u de mogelijkheid om ruïnes van de Maya cultuur te bekijken. Op Grand Cayman kunt u uitgebreid tax-free shoppen of zwemmen met tamme roggen. Ook verkent u gedurende deze cruise Castaway Cay. 

Castaway Cay

® Disney Cruise Line - Castaway Cay

Castaway Cay is een privé eiland van The Walt Disney Company en ontworpen als exclusieve bestemming voor de schepen van Disney Cruise Line. Voordat Disney het eiland omdoopte tot Castaway Cay was de naam Gorda Cay.

De ontwikkeling en verbouwing van het eiland heeft Disney, naar zeggen, $ 25.000.000 gekost. Er zijn verschillende stranden: een familiestrand, een strand voor tieners en een strand exclusief voor volwassenen. Er zijn fietsen, waterfietsen en zeilboten te huur en men kan er parasailen en snorkelen. 

De magie van Disney

® Disney Cruise Line - De magie van Disney

Aan boord van de schepen van Disney Cruise Line komt de magie van Disney tot leven. Het hele gezin kan genieten van onder andere originele Disney musicals, de nieuwste 3D films, themaclubs voor kinderen, Disney activiteiten en Disney figuren die rondlopen aan boord.

Voor de ouders is er een uitgebreide spa aan boord en diverse bars en lounges die exclusief voor volwassenen toegankelijk zijn. 

Rotational dining

Bij Disney Cruise Line dineert u met het “Rotational dining; iedere avond in een ander restaurant, waarbij u gedurende uw hele cruise door dezelfde ober bediend wordt! Zo bouwt het personeel een leuke band met u (en uw gezin) op!

Disney Cruise Line

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding