Nieuws December

Dwars door de Rockies

  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1

Dwars door de Rockies

Special Traffic

Een rondreis waar geen hoogtepunt van de majestueuze Rocky Mountains wordt overgeslagen. U haalt uw huurauto op en begint uw reis in Denver. Vervolgens rijdt u verder naar het Rocky Mountain National Park, waar adembenemende natuur en imposante bergen op u wachten. Na een aantal prachtige dagen reist u af naar de omgeving van Mount Rushmore. Bekijk de voormalige presidenten in de rotsen en de Native American met zijn paard bij Crazy Horse, of maak een dagtocht naar het prachtige landschap van de Badlands.

Special Traffic

Daarna op naar een wereldwonder! Yellowstone National Park, met zijn spuitende geisers en fel gekleurde warmwaterbronnen. Yellowstone bevat de helft van de geisers op aarde en het is er vol met wild. De grootste kudde wapitiherten ter wereld leeft in Yellowstone National Park en deze zijn gemakkelijk te zien. Lastiger om te spotten zijn een zwarte beer, een wolf of een grizzlybeer. Er is zoveel te zien in Yellowstone, dus neem de tijd voor dit bijzondere nationale park.

Special Traffic

Net ten zuiden van Yellowstone ligt een ander natuurwonder: Grand Teton National Park. U rijdt over de Rockefeller Memorial Parkway naar de ingang. De afstand is 50 kilometer en het is maar een uurtje rijden. Meren, gletsjers, bossen, vergezichten over valleien met rivieren en bergen met scherpe pieken en besneeuwde toppen, dat zijn de kenmerken van het Grand Teton National Park. Uw rijdt over de Teton Park Road of over de Jackson Hole Highway (zeker geen snelweg, maar een schitterende route dwars door het park!) voor de meest spectaculaire uitzichtpunten en hikes. Stop zeker bij de Snake River Overlook en de parkeerplaats bij Oxbow Bend. Hier schiet u de beste plaatjes van de Grand Teton bergen. 

Special Traffic

Hierna zit uw avontuur er al weer bijna op. Nog een laatste stop in Salt Lake City, bij veel Nederlanders bekend van de Olympische Winterspelen in 2002. Salt Lake City is een behoorlijk grote stad en National Geographic heeft de stad uitgeroepen tot beste hikingplaats in de Verenigde Staten. Huur een fiets om zoveel mogelijk van de stad te zien. De volgende dag levert u de huurauto in bij de luchthaven van Salt Lake City. Hopelijk heeft u genoten van de hoogtepunten van de Rocky Mountains.

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

Special Traffic

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding