Nieuws Augustus

Sunair Summer Cities

  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1
  • pic 1

SUNAIR SUMMER CITIES

Zomeren of nazomeren in een heerlijke stad. Lissabon, Barcelona en Valencia zijn voorbeelden van steden waar u strand en stad goed kunt combineren.

Elke stad heeft een heerlijk park waar u na een ochtend cultuursnuiven kunt bijkomen om u op te laden om de middag weer volop te genieten!

Misschien wel van die leuke excursie welke u bij boeking deze maand cadeau krijgt!

Er zijn maar liefst 24 steden geselecteerd welke meedoen aan deze actie… 

Sunair New York

Deze 24 steden doen mee aan de gratis excursies actie SUNAIR SUMMER CITIES :

Athene, Barcelona, Berlijn, Boedapest, Florence, Kopenhagen, Krakau, Lissabon, Londen, Madrid, Malaga, Milaan, Napels, New York, Parijs, Porto, Praag, Reykjavik, Rome, Sevilla, Stockholm, Valencia, Venetië, Wenen

De gratis extra ontvangt u wanneer u deze maand nog een pakketreis boekt.

De gratis excursie varieert van een wijnproeverij, hop on hop off bus, heerlijke maaltijd,  fietstour, stadswandeling, tot een ritje met een kabelbaan of een boottocht.

Een heel leuke aanvulling op uw toch al heerlijke reis in de zomermaanden of het najaar!

Sunair Wenen Stadsbezoek

BONUS STEDEN

Binnen het aanbod zijn er 4 steden waar u zelfs 2 gratis excursies aangeboden krijgt! Deze lichten wij graag even toe:

New York

In New York ontvangt u een voucher voor het Top of the Rock Observation Deck, een geweldig uitzichtspunt waarvandaan u prachtige foto’s kunt nemen van het Empire State Building. Of kijkt u hiervandaan naar Central Park welke u zelf gaat ontdekken middels de Central Park TV & Movies Sites wandeltour welke u ook aangeboden krijgt.

Hoteltip: Hotel The Wyndham New Yorker ***

Wenen

In Wenen brengt u kosteloos een bezoek aan het Haus der Musik, een interactief muziekmuseum. En in het historische en beroemde Kaffeehaus van Hotel Sacher proeft u de sfeer van weleer maar van ook een heerlijk stukje Sachertorte bij een kopje koffie of thee!

Hotel tip: Hotel Royal ****

Barcelona

In Barcelona ontvangt u een voucher voor 4 uur fietshuur. Ter plaatse ontvangt u een leuke suggestie voor een te rijden route.

Uitgefietst? Dan is het tijd om te genieten van een adembenemend uitzicht vanaf de Montjuic waarvoor u een gratis kaartje met de kabelbaan aangeboden krijgt.

Hoteltip: Hotel Grupotel Gravina***

Londen

In Londen ontvangt u een voucher voor een leuke boottocht over de Thames. Foto’s maken vanaf het water! En als u van de boot afstapt kunt u gaan genieten van een gratis 2-gangen maaltijd bij Planet Hollywood.

Hoteltip: The Phoenix Hotel***+

Sunair summercities

Maar er is nog meer!

Time to Momo

Deze gids staat boordevol tips over restaurants, winkeltjes en sightseeing. Er staan tevens tips in voor leuke wandelroutes welke u op plekken brengt waar u wellicht zelf aan voorbij zou lopen.

Bij 19 van de genoemde steden ontvangt u naast een gratis excursie(s) ook nog de Time to Momo stadsgids (t.w.v. 16.95).

Welke stad gaat u ontdekken? Uw reisadviseur helpt u graag en informeert u over welke gratis extra u in welke stad krijgt. Happy Summer!

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw Travel Agent op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding