Nieuws Augustus

Seabourn

Seabourn

Seabourn staat gelijk aan kleinschaligheid en een hoogwaardig ultra all-inclusive concept

De intieme schepen van Seabourn, met een gastcapaciteit van 450 tot 604, bezoeken zowel wereldsteden als onontdekte paradijzen waar grotere schepen normaal niet kunnen komen.

De schepen zijn all-suite waarvan het grootste gedeelte met balkon. Het ultra all-inclusive concept betekent dat naast de hoogwaardige maaltijden tevens de (kwalitatieve alcoholische) dranken en fooien zijn inbegrepen.

De bemanning voelt perfect aan wat gasten wensen, zodat de geboden service feilloos aansluit bij de verwachting.  

De intieme schepen van Seabourn, met een gastcapaciteit van 450 tot 604, bezoeken zowel wereldsteden als onontdekte paradijzen waar grotere schepen normaal niet kunnen komen.

Faciliteiten

Seabourn Square is een "concierge lounge"  met winkels, een bibliotheek, een koffieshop en een buitenterras waar concierges ter beschikking staan om gasten te assisteren bij hen verzoeken.

In de Spa at SeabournSM kunt u zich laten verwennen met allerlei schoonheids-en massagebehandelingen.

Gedurende uw cruise geven gastlectoren interessante lezingen en tijdens geselecteerde afvaarten is het watersportplatform beschikbaar om vanaf het schip te snorkelen, te windsurfen of te waterskiën.

Suites

De 4 Seabourn schepen bieden plaats aan 450 tot 604 gasten die allen in suites verblijven, de afmetingen variëren van 27,5 m2 tot 130 m2.

De suites bieden alle voorzieningen die u zich maar kunt wensen zoals een tv/dvd/cd stereo systeem, minibar, koelkast, inloopkast, badjas en slippers en vers fruit. Uiteraard is het beddengoed van de sublieme kwaliteit. 

Het ultra all-inclusive concept betekent dat naast de hoogwaardige maaltijden tevens de (kwalitatieve alcoholische) dranken en fooien zijn inbegrepen.

Culinaire ervaring

In niet minder dan vier verschillende eetgelegenheden aan boord van de schepen worden exquise gerechten geserveerd, waarvan de bereiding onder supervisie staat van de bekende Chef Charlie Palmer.

In Colonnade kunt u zowel binnen als buiten dineren, in de open keuken worden uw favoriete gerechten met liefde bereid.

Geeft u voorkeur aan een maaltijd in uw suite? Uw zithoek wordt binnen no-time omgetoverd tot een romantische tafel voor 2.

Seabourn is de ideale rederij voor: 

  • Vakantieliefhebbers die een persoonlijke aanpak weten te waarderen.
  • Ervaren reizigers die hun vakantie geruisloos geregeld willen zien en tot in detail willen beleven.
  • Liefhebbers van ultra-luxe expeditie cruises naar Antarctica & Patagonië

Bezoek zowel wereldsteden als onontdekte paradijzen waar grotere schepen normaal niet kunnen komen

 

 

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan cruises en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding