Nieuws Augustus

Norgwegian Cruise Line

Norgwegian Cruise Line

Indien u voor 1 september een cruise boekt, profiteert u op diverse geselecteerde afvaarten van vele extra’s

Raadpleeg uw Travel Club reisagent voor het aanbod en beschikbaarheid!

NCL heeft een cruise voor iedereen

NCL

Norwegian Cruise Line, een Amerikaanse rederij, biedt cruises aan die voor iedereen toegankelijk zijn. Alles is perfect geregeld en de service is van hoog niveau

Sinds 2017 vaart u met Norwegian Cruise Line op basis van Premium All Inclusive!
Dit houdt in dat een all-inclusive drankpakket en fooien voortaan standaard bij de reissom zijn inbegrepen. (Actie geldt niet bij boeking van Just Cruise categorie IX, OX, BX, MX.)

De rederij heeft een gevarieerd aanbod bestemmingen. Zo zijn er cruises binnen Europa, maar ook naar Alaska, Canada en de Caraïben.

De schepen zijn zeer ruim en voorzien van alle moderne snufjes. Norwegian Cruise Line is de eerste rederij die het zogenaamde Freestyle Cruising heeft geïntroduceerd. Dit betekent dat er geen vaste dinertijden en kledingvoorschriften zijn.

NCL schepen beschikken over een veelzijdig culinair aanbod

Norwegian Cruise Line biedt talloze manieren voor ontspanning

De kinderen vermaken zich in de kidsclub en voor de ouderen zijn er verschillende uitgaansgelegenheden met dans en muziek.

Splash Academy 

is een uitgebreid entertainmentprogramma voor kinderen van 6 maanden tot 12 jaar. Alles is gericht op creatieve en actieve bezigheden.

Op de circusschool Cirque du Jour leren ze jongleren en in The Kids’ Centre genieten ze onder andere van games. Entourage is gericht op tieners van 13 tot 17 jaar. Sporten, zingen, dansen op een poolparty en films kijken zijn slechts een greep uit het aanbod.

Hebt u liever wat rust?

Op de verschillende dekken zijn loungeruimten ingericht waar u heerlijk kunt genieten.

Als u daarnaast ook graag wat meer privacy wilt, kunt u een luxe suites of een villa met eigen dek en privé zwembad overwegen!

Laat u verwennen door het enorm veelzijdige culinaire aanbod. Van tapas tot teppanyaki en van sushibar tot steakhouse. Of wordt het toch de Franse Bistro? Op een aantal schepen vindt u zelfs “Carlo’s Bake Shop by Buddy Valestro”, bekend van Cake Boss op TLC.

Er is altijd een evenwichtige verdeling tussen de restaurants die in uw verblijf zijn inbegrepen en de restaurants waarvoor een toeslag betaald moet worden.

U zult zich aan boord van NCL niet vervelen

 

Let op: dit is slechts een selectie van het totale reisaanbod. The Travel Club biedt het grootste aanbod aan reizen en werkt samen met organisaties wereldwijd. Neem voor nog meer reismogelijkheden contact met uw reisadviseur op.

The Travel Club gebruikt cookies op haar website. Meer weten? - Sluit deze melding